Groepsleider technische fysica - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Groepsleider technische fysica

Als een TMC Science&Technology (S&T) werkondernemer zet je jouw kennis en ervaring in bij klanten op het vakgebied dat jij beheerst.

Groepsleider technische fysica

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als een TMC Science&Technology (S&T) werkondernemer zet je jouw kennis en ervaring in bij klanten op het vakgebied dat jij beheerst.

In het algemeen kunnen opdrachten kunnen gaan van implementeren van processen, design en modelleren of experimenteren, tot het pakken van een echte uitvindersrol. Op elk project spendeer je typisch van 1 tot 3 jaar zodat je de tijd hebt om het verschil te maken, maar ook de mogelijkheid hebt tot groei en ontwikkeling.

Je neemt de leiding in je eigen ontwikkeling. Je kunt werken aan wat voor jou de carrière is die je zelf wilt over de langere termijn en maakt gebruik van de middelen die TMC daarvoor verschaft. Met je proactiviteit en je netwerk activiteit geef je iets extra’s mee aan de klant en aan je TMC S&T MidWest team in Utrecht/Delft en TMC als geheel.

Samen kijken we naar wat je wilt bereiken en zetten we de stappen die jij nodig hebt om je carrière te ontwikkelen in jouw richting. Je blijft zelf in de driver seat van jouw ontwikkeling.

Op dit moment zoeken we voor een klant een Groepsleider Technische Fysica.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

Je hebt een master of PhD in fysica met industriële ervaring:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in de industrie, bijvoorbeeld als experimenteel fysicus of ontwerper van fysische instrumentatie
 • Daarboven 5-10 jaar ervaring in de industrie voor meer senior rollen, bijvoorbeeld als teamleider, projectleider, groepsleider, specialist, programma leider, proces verbeter ingenieur, of systeem engineer/architect
 • En relevante ervaring op minimaal twee en liefst meerdere van de volgende vlakken:
 • Simulatie van RF of EM-velden, of thermisch/CFD
 • Optica (design en/of engineering)
 • Ontwerp van magneten of bundellijnen
 • Plasmafysica, deeltjes contaminatie
 • Materiaal analyse
 • Systeem engineering
 • Systeem architectuur en design

Vaardigheden:

 • Bewuste leiderschapsstijl
 • Materials Science
 • Proactieve ondernemende houding
 • Communicatief sterk
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen naar het volgende niveau
 • Nieuwsgierigheid naar wat anderen doen en leren, en enthousiast over het uitbreiden van je netwerk
 • Ondernemend, kijkt voorbij wat je aan het doen bent naar het waarom
 • Mobiliteit is voor jou geen probleem. Klanten vinden we typisch boven de rivieren
 • Je wilt graag anderen helpen en bent betrokken bij het team van TMC naast je dagtaak bij de klant

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

De werkondernemers van TMC S&T MidWest zijn gedreven door kennis en techniek. We zijn fysici met een achtergrond in systeem engineering, optica, modelleren, experimenteren en meten, en met aanverwante achtergrond (computer vision, biomedisch). We ontmoeten elkaar regelmatig tijdens kwartaalmeetings of op avonden tijdens kennissessies of op kantoordagen. Binnen het team kent iedereen elkaar en wisselen we kennis en kunde, maar ook ons netwerk uit.

We zijn een internationale groep, breed qua culturele achtergrond en als fysici zijn we precies maar kunnen ook het overzicht bewaren. Voor onze klanten zijn ons proactieve houding, kunnen omgaan met complexiteit, en onze specifieke kennis, vaak het belangrijkst.

| Wat mag je van TMC verwachten:

TMC is een uniek gezelschap van ruim 2000 technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en vaak zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergrond zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Als S&T MidWest richten we ons op de high-tech industrie boven de rivieren, en weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen loopbaan bent en zelf bijdraagt aan het vinden van je volgende project bij een klant in samenwerking met je business manager.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Transparantie met individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen, ziet de marges die je zelf maakt, en je deelt in deze marges
 • YOUniversity: we ondersteunen je met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk met collega’s op jouw gebied
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups. Je kunt dromen verwezenlijken in je eigen tijd, in het belang van de maatschappij.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Jan-Jaap Koning

Business Manager Physics, Netherlands

Tel: +31 6 30 59 45 92

VACANCIES

The field of physics is wide and the topics are varied. For TMC Physics’ Employeneurs, this leads to a broad range of interesting assignments in which we can contribute to technological innovations. This ranges from theoretical research to application engineering. TMC Physics Employeneurs are highly educated, skilled and motivated people with an enthusiastic, open and collaborative attitude.
Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC HENGELO

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Belgium

OPTICAL RESEARCHER

Belgium

We are looking for an experienced optical researcher, with experience in Lumerical.

Learn more

Belgium

VOLONTARIAT INTERNATIONAL EN ENTERPRISE (VIE)

Belgium

Want to gain international experience and work on cutting-edge projects in the tech industry? The International Corporate Volunteer program, or V.I.E (Volontariat International en Entreprise), is your opportunity to embark on this adventure!

Learn more

Netherlands

GROEPSLEIDER TECHNISCHE FYSICA

Netherlands

Als een TMC Science&Technology (S&T) werkondernemer zet je jouw kennis en ervaring in bij klanten op het vakgebied dat jij beheerst.

Learn more

Ask your question