SUPPLYCHAIN PROFESSIONAL - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

SUPPLYCHAIN PROFESSIONAL

Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en bijhouden van een realistisch productieplan voor elke productieafdeling. Het plan moet aansluiten bij de beschikbare capaciteit en materialen. Het doel is om het vraagplan van de klant uit te voeren en de productie-efficiëntie te verbeteren.

SUPPLYCHAIN PROFESSIONAL

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een realistische productieplan op middellange termijn, in samenspraak met inkoop en productie. Je monitort de beschikbaarheid van materialen en bepaalt de effecten op de planning. Je oplost knelpunten door samenwerking en communicatie en bewaakt de uitkomsten en kwaliteit van de planning. Je houdt logistieke KPI's bij en initieert verbeteringen om de logistieke prestaties te verhogen.

Verder:

 • Verantwoordelijke en ondernemende houding
 • Persoonlijke groei door risico's te nemen en van fouten te leren
 • Samenwerken, delen van ideeën en uitdagingen aangaan
 • Continu ontwikkeling op beide vaktechnische en soft skill vlakken.

Taken:

 • Ontwikkeling van een realistisch productieplan;
 • Bewaking van de beschikbaarheid van materialen en de effecten op het productieplan;
 • Escaleren bij noodzakelijke stappen om het materiaalplan te realiseren in samenwerking met inkoop;
 • Oplossen van knelpunten in de planning;
 • Vergelijken van het productieplan met S&OP doelen voor omzet, voorraad en capaciteit;
 • Opstellen van scenario's op basis van veranderingen in de vraagplanning en beoordelen samen met inkoop en productie;
 • Bepalen van de impact van vraagveranderingen op het productieplan en het oplossen van problemen in de planning (middellange en lange termijn);
 • Bijhouden van logistieke KPI's en het initiëren en verantwoordelijk zijn voor verbeteringen;
 • Beheren en onderhouden van logistieke ERP parameters.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

 • HBO of WO-opleiding in Technische Bedrijfskunde, Supply Chain Management of vergelijkbaar;
 • Sterke interesse in logistiek en planning;
 • Minstens 3 jaar werkervaring in een planningsrol binnen een technische organisatie, of soortgelijke functie;
 • Analytisch, oplossingsgericht en resultaatgericht;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Ondernemende, daadkrachtige en resultaatgerichte houding.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

TMC Oost is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Wij zijn volledig ingericht op jouw professionele ontwikkeling. Zo bieden we je trainingen (APICS, Project Management, Lean Six Sigma, etc) en individuele coaching om je (persoonlijk) leiderschap te ontwikkelen.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
 • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Gerben Kamperman

Business Manager, Netherlands

Tel: +31 6 27 34 37 03

Vacancies

Our targets are as diverse (and sometimes even contradictory) as they come, improving time, costs, logistics and quality of supply to meet the demand. This requires highly involved Entrepreneurs, with a thorough and broad understanding of the customers’ site and every detail of the processes in their supply chain. Often, our presence leads to consultancy assignments on investments, implementations of new ways of working, and other logistical questions that require our creativity.
Netherlands

SUPPLY CHAIN ENGINEER

Netherlands

Are you looking for a challenge in the Supply Chain domain, within a people centered organization? Then working within TMC Supply Chain Management as an Engineer is something for you!

Learn more

France

PROJECT BUYER/SUPPLY CHAIN À LYON

France

Purchasing representative to ensure cross-functional alignment on quality, cost, delivery and time requirements

Learn more

Netherlands

SUPPLYCHAIN PROFESSIONAL

Netherlands

Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en bijhouden van een realistisch productieplan voor elke productieafdeling. Het plan moet aansluiten bij de beschikbare capaciteit en materialen. Het doel is om het vraagplan van de klant uit te voeren en de productie-efficiëntie te verbeteren.

Learn more

Netherlands

PRODUCTIE ASSISTENT HIGH-TECH

Netherlands

Voor onze high-tech partner zijn wij opzoek naar een Productie Assistent. Als Productie Assistent speel je een belangrijke rol binnen de verschillende projectteams. Je werkt nauw samen met alle betrokken disciplines om ervoor te zorgen dat het productieproces soepel en probleemloos kan verlopen.

Learn more

Belgium

VOLONTARIAT INTERNATIONAL EN ENTERPRISE (VIE)

Belgium

Want to gain international experience and work on cutting-edge projects in the tech industry? The International Corporate Volunteer program, or V.I.E (Volontariat International en Entreprise), is your opportunity to embark on this adventure!

Learn more

Ask your question