Traineeship Manufacturing Support & Supply Chain Management - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Traineeship Manufacturing Support & Supply Chain Management

Ben jij op zoek naar een kick-start van je carrière en wil jij je ontwikkelen op het gebied van interpersoonlijke vaardigheden, technische hard skills & netwerkontwikkeling? Ben jij recent afgestudeerd en heb je een sterke wens jezelf te blijven ontwikkelen? Blijf dan zeker verder lezen!

Traineeship Manufacturing Support & Supply Chain Management

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als TMC trainee ben je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Je krijgt een breed scala aan mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, we verwachten van je dat je hier met een gemotiveerde instelling mee aan de slag gaat. Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een klantproject binnen je specifieke technische specialisatie. Met betrekking tot de projecten ligt onze focus voornamelijk op:

 • Manufacturing Support: binnen deze stroming ben je verantwoordelijk voor projecten op het gebied van Production Engineering, Lean Six Sigma, problem solving en/ of kwaliteit binnen een productie omgeving.
 • Supply Chain Mangement: vanuit deze groep bedienen we onze opdrachtgevers met een brede scope. Van inbound tot outbound en alles wat hier tussenin zit! De opdrachtmogelijkheden variëren dan ook van planning tot en met projectmanagement.

Een hele hoop termen, toch gaat het er vooral om dat je een project uitvoert waar je energie van krijgt en van kunt leren! Bij TMC geloven we namelijk dat erachter komen waar jouw unieke toegevoegde waarde ligt enorm belangrijk is voor je loopbaanontwikkeling. Dit traineeship kan jou erbij helpen om hier achter te komen. Interessant? Hopelijk voldoe je aan de volgende criteria!

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

 • Je hebt een afgeronde Bachelor- / Master studie in één van de volgende richtingen: werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, mechatronica, supply chain management of logistiek.
 • Je hebt een goed reflectief vermogen en kunt dit goed toepassen in de context van je eigen ontwikkeling.
 • Je bent ambitieus en hebt een enorme drive om jezelf te ontwikkelen.
 • Je bent positief ingesteld en wil graag zowel individueel als groepsgericht aan je eigen ontwikkeling werken.

| WAT HEEFT ONS TRAINEESHIP TE BIEDEN?

Ons driejarig traineeship heeft een aantal pijlers waarop je jezelf gaat ontwikkelen:

 1. Interpersoonlijke vaardigheden: per jaar krijg je een aantal 5 trainingsmomenten op deze as waarbij de focus ligt op soft skills die je vooral tijdens de opstart van je carrière goed kunt gebruiken.
 2. Technische vaardigheden: per jaar krijg je 1 a 2 trainingen op technische onderwerpen die passen binnen ons vakgebied. Denk daarbij aan trainingen in de richting van Lean Six Sigma (Green Belt/ Black Belt) en Problem Solving.
 3. Structurele intervisie momenten: in groepsverband reflecteren we op de geleerde vaardigheden in combinatie met je huidige klantproject.
 4. On site mentoring (bij de klant) van één van onze ervaren werkondernemers om je op weg te helpen met de dagdagelijkse-/ technische uitdagingen in de praktijk.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
 • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met één-op-één coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Thierry Debertrand

Business manager Manufacturing Support, Netherlands

Tel: +31 (0)6 23 55 57 99

Lucas Hanssen

Business Manager, Netherlands

Tel: +31 6 27857583

VACANCIES

Our targets are as diverse (and sometimes even contradictory) as they come: achieve more yield, sustainability and quality, against reduced cost, waste and energy use. This requires highly involved Entrepreneurs, with a thorough and broad understanding of the customers’ site and every detail of the processes in their supply chain. Often, our presence leads to consultancy assignments on investments, up and downscaling productions, and other logistical questions that require our creativity.
Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

France

INGÉNIEUR QUALITÉ PROJETS FOURNISSEURS - ILE DE FRANCE

France

Dans le cadre de notre développement dans le secteur automobile, vous serez amené à travailler sur des projets stratégiques pour la sécurité active et passive des passagers .

Learn more

Belgium

PRODUCTION ENGINEER

Belgium

Heb je een passie voor automatisatie en het innoveren van productieprocessen? Overleg je in je projecten graag met verschillende interne en externe partijen om tot het beste resultaat te komen? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! TMC is immers dringend op zoek naar gemotivereerde Production Engineers PLC & SCADA om de process optimalisatie teams bij onze klanten te ondersteunen.

Learn more

Belgium

SUPPLY CHAIN ENGINEER

Belgium

Do you have a passion for continuous improvement? Do you like analysing production flows, finding bottlenecks and suggest improvements? Look no further!

Learn more

Netherlands

(SENIOR) MANUFACTURING ENGINEER

Netherlands

Als (Senior) Manufacturing engineer ben je het spin in het web tussen de techniek en de realisatie. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting, ondersteuning en verbetering van het montageproces van verscheidene modules. Met als doel de kwaliteit te waarborgen.

Learn more

Ask your question