PRODUCTION ENGINEER PLC/SCADA - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

PRODUCTION ENGINEER PLC/SCADA

Heb je een passie voor automatisatie en het innoveren van productieprocessen? Overleg je in je projecten graag met verschillende interne en externe partijen om tot het beste resultaat te komen? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! TMC is immers dringend op zoek naar gemotivereerde Production Engineers PLC & SCADA om de process optimalisatie teams bij onze klanten te ondersteunen.

PRODUCTION ENGINEER PLC/SCADA

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN?

Als  Production Engineer PLC/SCADA ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de product- en proceskwaliteit. Je zorgt voor een integratie van de productie- en engineeringsactivteiten en ondersteunt het productieproces in haar innovatieve karakter. Je biedt ook assistentie bij het implementeren van grote productwijzigingen en coördineert installaties of industriële overdrachten. Eventuele storingen en node naan verandering in het process tracht je op te lossen. Je wordt uitgedaagd op verschillende facetten; lay-out van equipment, automatisering, logistiek en je werkt nauw samen met verschillende afdelingen als Kwaliteit, Productie en Product Development. Tenslotte onderhoud je ten alle tijden een zeer goede relatie met alle externe partners.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Master in Industriële Wetenschappen/Engineering of gerelateerd;
 • Enkele jaren relevante werkervaring binnen een productieomgeving;
 • Bekend met principes als Lean Manufacturing en Six Sigma;
 • Talenkennis; nederlands en engels;
 • Hard skills:
  • Siemens S7 300 programmatie
  • Siemens WinCC met kennis van VBS scripting
  • PLC netwerken (Profibus, Profinet) en programmatie
 • Soft skills:
  • Communicatief
  • Flexibel
  • Probleemoplossend
  • Pragmatisch

| Wat MAG je VAN TMC verwachten?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband

• Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert

• YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen

• Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk

• The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

 

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

 

 

 

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Sam Lahaye

Business Manager, Belgium

Tel: +32 (0)494 11 40 91

VACANCIES

Our targets are as diverse (and sometimes even contradictory) as they come: achieve more yield, sustainability and quality, against reduced cost, waste and energy use. This requires highly involved Entrepreneurs, with a thorough and broad understanding of the customers’ site and every detail of the processes in their supply chain. Often, our presence leads to consultancy assignments on investments, up and downscaling productions, and other logistical questions that require our creativity.
North America

IT AUTOMATION - MONTREAL

North America

Are you looking for a work environment where you can innovate, reach greater heights and collaborate with experts from a wide range of sectors? Join us !

Learn more

North America

ITC SUPPORT ENGINEER - PITTSBURGH

North America

If you are passionate about projects where you can put into execution your skills in Testing and Commissioning Engineering while materializing your own entrepreneurial aspirations, join us!

Learn more

North America

REQUIREMENT ENGINEER - PITTSBURGH

North America

If you are passionate about projects where you can put into execution your skills in Requirement Engineering while materializing your own entrepreneurial aspirations, join us!

Learn more

Belgium

SUPPLY CHAIN ENGINEER

Belgium

Do you have a passion for continuous improvement? Do you like analysing production flows, finding bottlenecks and suggest improvements? Look no further!

Learn more

Netherlands

PRODUCTIE ENGINEER

Netherlands

Ben jij die out-of-the-box denkende Productie Engineer met een sterke achtergrond in Lean en Six Sigma? Zo ja, ben je dan klaar om vanuit innovatie en ondernemerschap te gebruiken om het verschil te maken?

Learn more