Planner - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Planner

Ben jij de planner die het doel heeft om producten continu te verbeteren en te werken aan toekomstige bedrijfsactiviteiten? De focus voor het team Functional Product Design (FPD) ligt op de bedrijfsplanning (strategisch), capaciteitsplanning, product- en prijsberekening, business programmatuur en het versterken en ondersteunen van bedrijfsprocessen.

Planner

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als planner plan je de werkzaamheden voor de gehele onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het maken, bijhouden, visualiseren en rapporteren van de raamwerkplanning in Primavera voor alle werkzaamheden in de scope van een project. Je plant dus niet alleen de interne activiteiten van SMST. Het uitbesteed werk bij subcontractors en samenwerkingsverbanden dient in de ondernemingsplanning te worden meegenomen. Je hebt dus veel in- en extern overleg met afdelingen en partners. Een belangrijk onderdeel is het maken van een overzichtelijke capaciteitsplanning in een logische en goede onderlinge samenhang tussen alle afdelingen.

De planner maakt de voortgang van de planning inzichtelijk, visualiseert en splitst deze uit zodat projectmanagers en afdelingsmanagers in staat zijn om indien nodig bij te kunnen sturen. Je hebt een ondersteunende rol richting Projectmanagement en FPD en geeft advies over de risico’s en bottlenecks m.b.t. de doorlooptijd en beschikbare capaciteit van onze projecten en producten. Je werkt in het team naast een andere ervaren planner.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

 • Je monitort onze interne processen zodat je tijdig en de juiste input vanuit de afdelingen ontvangt;
 • Opstellen en bijhouden van een efficiënte en effectieve ondernemingsplanning in Primavera voor alle projecten binnen SMST;
 • Opdelen van de overall planningen in een logische en samenhangende fasering (deelprocessen; engineering, supply chain, fitting, welding, painting, assembly en commissioning);
 • Planning van diverse lopende projecten met elkaar afstemmen en de benodigde acties clusteren;
 • Goede sparringpartner van werkvoorbereiding en productie op het gebied van planning;
 • Status/voortgang en nog te maken uren invoeren i.o.m. de afdelingshoofden, hierbij toets je de realiteit en haalbaarheid;
 • Verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen aangaande de planning, met aandacht voor onderlinge afstemming en het managen van verwachtingen;
 • Het visualiseren en rapporteren van de capaciteitsplanning;
 • Advies uitbrengen aan Projectmanagement m.b.t. o.a. prioriteiten, productieruns, make/buy, op- en afschalen.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO of WO niveau. Daarnaast heb je ervaring met:

 • Je hebt diepgaande kennis van de planningsmodules in Primavera;
 • Relevante werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur in een technisch project gedreven organisatie;
 • Zeer accurate instelling, initiatiefrijk, creatief en stressbestendig;
 • Het kritisch kunnen beoordelen van input en aangeleverde informatie van afdelingsmanagers (realiteit, haalbaarheid en trends);
 • Accuraat en zorgvuldig met een gezonde interesse in data;
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

TMC Technology Oost is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
 • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Rixt Bruining

Business Manager, Netherlands

Tel: +31 (0)6 115 039 35

VACANCIES

Next to a solid foundation of know-how and experience, a successful mechanical engineer is defined by the natural curiosity to work outside the boundaries of the own domain. An enthusiastic, open and collaborative attitude are key to success within highly demanding and complex R&D and innovation projects, in both large and small organizations.
France

INGENIEUR MOTORISTE - TMC PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en moteur thermique, hybride et électrique, rejoignez-nous !

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

France

PROCESS TOOL ENGINEER - TMC PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en moulage par injection dans le secteur automobile, rejoignez-nous !

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC ENSCHEDE

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Netherlands

DESIGN ENGINEER / CONSTRUCTEUR - REGION RANDSTAD

Netherlands

Ben jij een mechanical design engineer die graag verantwoordelijk wil zijn voor een volledig mechanisch ontwerp tot detailengineering?

Learn more

Ask your question