DESIGN ENGINEER / CONSTRUCTEUR - REGION RANDSTAD - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

DESIGN ENGINEER / CONSTRUCTEUR - REGION RANDSTAD

Ben jij een mechanical design engineer die graag verantwoordelijk wil zijn voor een volledig mechanisch ontwerp tot detailengineering?

DESIGN ENGINEER / CONSTRUCTEUR - REGION RANDSTAD

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als Mechanical Design Engineer bij TMC ben je verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp tot detailengineering voor een grote variatie aan mechanisch en mechatronische machines en producten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder uitwerken van het concept totdat dit voldoet aan (klant)specificaties. Je bent van het begin tot eind inhoudelijk betrokken. Je denkt al mee in de conceptfase en bent vervolgens binnen het projectteam verantwoordelijk voor creatieve en kosteneffectieve oplossingen. Je werkt gestructureerd en weet doortastend problemen op te lossen.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

Als Mechanical Design Engineer ben je betrokken bij het opstellen van de requirements en verantwoordelijk voor een deelontwerp, realisatie en integratie van de mechanische ontwerpen. Je maakt en documenteert ontwerpen en construeert in 3D CAD-pakketten. Je draagt bij aan de oplevering van een werkend systeem met de juiste technische functionaliteit bij de klant.

 • Je hebt een Bachelor of Master in Mechanical Engineering afgerond;
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring als Mechanical Design Engineer / Constructeur;
 • Je hebt minstens 3 jaar werkervaring in een technische omgeving, bij voorkeur Machinebouw of Automotive;
 • Je hebt ervaring in het werken met 3D CAD pakketten, pré zijn NX, Solidworks, Creo en Inventor en vindt dit ook leuk om te doen;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met projectmatig werken;
 • Je hebt gedegen theoretische en praktische kennis van constructies, mechanismes en DFX;
 • Verder ben je analytisch, besluitvaardig en stressbestendig.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

Bij TMC Mechanical werken engineers met een sterke ondernemende instelling, passie voor technologie en investeren continue in hun ontwikkeling om daarmee de verwachtingen van klanten te overtreffen.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN:

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
 • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.


Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

VACANCIES

Next to a solid foundation of know-how and experience, a successful mechanical engineer is defined by the natural curiosity to work outside the boundaries of the own domain. An enthusiastic, open and collaborative attitude are key to success within highly demanding and complex R&D and innovation projects, in both large and small organizations.
France

INGENIEUR MOTORISTE - TMC PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en moteur thermique, hybride et électrique, rejoignez-nous !

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

France

PROCESS TOOL ENGINEER - TMC PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en moulage par injection dans le secteur automobile, rejoignez-nous !

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC HENGELO

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Netherlands

DESIGN ENGINEER / CONSTRUCTEUR - REGION RANDSTAD

Netherlands

Ben jij een mechanical design engineer die graag verantwoordelijk wil zijn voor een volledig mechanisch ontwerp tot detailengineering?

Learn more

Ask your question