Cookies - TMC (nl) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Sluiten

Cookies


Dit cookie statement is voor het laatst aangepast op 12 oktober 2020.

TMC Holding B.V. (hierna: TMC) en derde partijen gebruiken cookies op onze website https://tmc-employeneurship.com. In dit cookie statement leggen wij uit welke gegevens wij middels cookies van jou verkrijgen en wat wij doen met de informatie die we over jou te weten komen.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het apparaat (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het apparaat. TMC gebruikt cookies om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische en functionele cookies)
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website gebruiksvriendelijker te maken (analytische cookies)
  • Gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien (marketing cookies)

Wanneer er cookies geplaatst worden op je apparaat, kunnen er persoonsgegevens verwerkt worden. Raadpleeg voor meer informatie over de persoonsgegevens die wij van jou verwerken onze privacy statement.

Wanneer worden cookies geplaatst?

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met een uitleg over de cookies die wij gebruiken. Hierbij zullen we, voor zover wij dat verplicht zijn, vragen om jouw akkoord voor het gebruik van cookies. Ga je akkoord met het plaatsen van cookies, dan zullen de cookies op jouw apparaat geplaatst worden.

We gebruiken de volgende cookies:

Cookie; Entiteit; waarborgen

Soort

Doel

Bewaartermijn

Google Tag Manager

Google LLC, Verenigde Staten

Privacyverklaring

Functioneel

Cookies van Google Tag Manager maken het mogelijk om scripts van andere cookies in te laden. Google Tag Manager is puur functioneel en wordt niet gebruikt voor het verzamelen van persoonsgegevens.

Sessie

Google DoubleClick

Google LLC, Verenigde Staten

Privacyverklaring

Marketing

Deze cookies worden gebruikt om de acties van de websitebezoeker op

de website te registreren na het bekijken van of klikken op

advertenties. Het doel hiervan is om de effectiviteit te meten

en gepersonaliseerde advertenties te tonen.

Maximaal 6 maanden

Google Analytics

Google LLC, Verenigde Staten

Privacyverklaring

Analytisch

Deze cookies worden geplaatst om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag en om aan de hand hiervan de gebruikerservaring te verbeteren. We hebben deze cookies privacyvriendelijk ingesteld. Dat betekent dat we:

  • een verwerkersovereenkomst met Google hebben gesloten;
  • Google alleen gemaskeerde IP-adressen geven;
  • verder geen gegevens delen met Google; en
  • we geen gebruik maken van andere Google diensten in combinatie met Analytics.

Maximaal 2 jaar

Facebook Custom Audience

Facebook, Inc., Verenigde Staten

Privacyverklaring

Marketing

Deze cookies worden gebruikt om advertentie-opties van Facebook mogelijk te maken. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken.

Maximaal 3 maanden

Facebook Connect

Facebook, Inc., Verenigde Staten

Privacyverklaring

Marketing

Deze cookies worden gebruikt om advertentie-opties van Facebook mogelijk te maken. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken.Deze cookies registreren een uniek ID om terugkerende apparaten te herkennen. Het doel daarvan is gericht en gepersonaliseerd te adverteren.

Maximaal 3 maanden

LinkedIn Ads

LinkedIn Corporation, Verenigde Staten

Privacyverklaring

Marketing

Deze cookies worden geplaatst om het online advertentieaanbod te verbeteren en ons inzicht te geven in onze campagneprestaties.

Maximaal 2 jaar

LinkedIn Analytics

LinkedIn Corporation, Verenigde Staten

Privacyverklaring

Analytisch

Deze cookies worden geplaatst om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website en deze aan de hand van deze inzichten te verbeteren en hiermee het gebruiksgemak te verhogen.

Maximaal 2 jaar

Hotjar

Hotjar Ltd., Malta

Privacyverklaring

Analytisch

Hotjar is een technologische dienst die ons helpt om de ervaring van onze gebruikers beter te begrijpen (hoeveel tijd zij doorbrengen op welke pagina, op welke linkjes zij besluiten te klikken, wat gebruikers wel en niet leuk vinden, etc.). Dit stelt ons in staat om onze website te verbeteren met feedback van gebruikers. Hotjar gebruikt cookies en andere technologieën om data te verzamelen van het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten (in het bijzonder IP-adressen van apparaten (vastgelegd en opgeslagen alleen in geanonimiseerde vorm), schermresolutie van apparaat, apparaat type (unieke apparaat-ID’s), browser informatie, geografische locatie (alleen op landsniveau), voorkeurstaal voor weergave van onze website).

1 jaar

Matomo Web Analytics (Piwik)

Matomo, Duitsland

Privacyverklaring

Analytisch

Middels deze cookies kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden, waardoor wij bijvoorbeeld realtime het aantal bezoekers van onze website kunnen inzien en weten waar onze bezoekers vandaan komen.

Maximaal 1 jaar

LeadInfo

Leadinfo B.V., Nederland

Privacyverklaring

Analytisch

Om het zakelijk gebruik van onze website te meten, maken wij gebruik van de diensten van LeadInfo. Deze dienst toont ons bedrijfsnamen en – adressen op basis van IP-adressen van onze bezoekers. Het IP-adres wordt hierbij niet opgenomen.

Maximaal 2 jaar

Diversen:

First party cookies met strikt functionele doeleinden.

Functioneel

Deze cookies maken noodzakelijke functionaliteiten van de website mogelijk, zoals het onthouden van de gekozen taal en of er toestemming is gegeven voor cookies, het tonen van de cookiebanner etc.

Maximaal 2 jaar

Wil je weten wat de cookiedienstverleners doen met jouw persoonsgegevens, lees dan de privacyverklaring van het desbetreffende bedrijf. Klik je in de cookietabel op ‘privacyverklaring’, dan word je doorverwezen naar de privacyverklaring.

In- en uitschakelen van cookies

In je webbrowser kun je instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer je hiermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van je browser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt het cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen, voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser.

Social media buttons

Op onze website maken wij gebruik van social media buttons, welke je doorgeleiden naar de social media platforms. Je krijgt hierdoor de optie om ons te volgen en om content te delen binnen het netwerk. Ook zul je advertenties tegenkomen op je social mediapagina. De buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code welke afkomstig zijn van de social medianetwerken. Als je wilt weten wat de social media platforms doen met jouw persoonsgegevens, lees dan de desbetreffende privacyverklaring:


Deze social mediabedrijven zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Zij stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Tot voor kort betekende de aansluiting bij het Privacy Shield-programma dat er sprake was van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Met de uitspraak van het Hof van Justitie van de EU van 16 juli 2020 (Schrems II zaak) is dit Privacy Shield echter ongeldig verklaard. Dit betekent dat er geen adequaat beschermingsniveau meer is voor de verwerking van persoonsgegevens in de Verenigde Staten. De praktische gevolgen van het besluit van het Europees Hof van Justitie zijn nog niet duidelijk geworden. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit het beste kunnen ondervangen. Als we een passende oplossing hebben, zullen we je hierover informeren via dit cookie statement en in onze privacyverklaring. Heb je vragen over de verwerking van jouw persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op, via de contactgegevens onderaan dit cookie statement.

Wijzigingen in dit cookie statement

Wanneer het gebruik van cookies wijzigt, moeten wij natuurlijk ook onze cookie statement aanpassen. Raadpleeg daarom regelmatig dit cookie statement voor de meest actuele informatie.

Vragen of een klacht indienen

Als je vragen hebt, of een klacht in wilt dienen over het gebruik van je persoonsgegevens, kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan dit cookie statement. Wij pakken elke vraag en klacht intern op en communiceren dit verder met jou. Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

TMC Holding B.V.

High Tech Campus 96

5656AG Eindhoven

E-mailadres: privacy@tmc.nl

Telefoonnummer: +31(0)88 862 2000

KvK-nummer: 17193178

Contactgegevens Functionaris voor Gegevensbescherming

E-mailadres: dpo@tmc.nl

Telefoonnummer: +31(0)88 862 2000