PRODUCTION ENGINEER PLC/SCADA - TMC (fr) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Fermer
Poste à pourvoir

PRODUCTION ENGINEER PLC/SCADA

Heb je een passie voor automatisatie en het innoveren van productieprocessen? Overleg je in je projecten graag met verschillende interne en externe partijen om tot het beste resultaat te komen? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! TMC is immers dringend op zoek naar gemotivereerde Production Engineers PLC & SCADA om de process optimalisatie teams bij onze klanten te ondersteunen.

PRODUCTION ENGINEER PLC/SCADA

Nous aimerions en savoir plus à votre sujet.

Postulez maintenant

| JOUW UITDAGINGEN?

Als Production Engineer PLC/SCADA ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de product- en proceskwaliteit. Je zorgt voor een integratie van de productie- en engineeringsactivteiten en ondersteunt het productieproces in haar innovatieve karakter. Je biedt ook assistentie bij het implementeren van grote productwijzigingen en coördineert installaties of industriële overdrachten. Eventuele storingen en node naan verandering in het process tracht je op te lossen. Je wordt uitgedaagd op verschillende facetten; lay-out van equipment, automatisering, logistiek en je werkt nauw samen met verschillende afdelingen als Kwaliteit, Productie en Product Development. Tenslotte onderhoud je ten alle tijden een zeer goede relatie met alle externe partners.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Master in Industriële Wetenschappen/Engineering of gerelateerd;
 • Enkele jaren relevante werkervaring binnen een productieomgeving;
 • Bekend met principes als Lean Manufacturing en Six Sigma;
 • Talenkennis; nederlands en engels;
 • Hard skills:
  • Siemens S7 300 programmatie
  • Siemens WinCC met kennis van VBS scripting
  • PLC netwerken (Profibus, Profinet) en programmatie
 • Soft skills:
  • Communicatief
  • Flexibel
  • Probleemoplossend
  • Pragmatisch

| Wat MAG je VAN TMC verwachten?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband

• Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert

• YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen

• Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk

• The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

TMC est-elle une entreprise qui pourrait vous convenir? Nous aimerions en savoir plus à votre sujet.

Feel Free to Contact

Lauren Van Den Berghe

HR Business Partner, Belgium

Tél. : 0471118415

Postes à pourvoir

TMC Soutien à la production a fait la preuve de sa compétence dans les secteurs de la high-tech, de l’automobile, de l’agroalimentaire et de la santé. Si les méthodes de mise en œuvre et de soutien innovantes sont une seconde nature pour vous, nous nous ferons un plaisir de vous accueillir dans notre équipe.
Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

En savoir plus

France

INGÉNIEUR QUALITÉ PROJETS FOURNISSEURS - ILE DE FRANCE

France

Dans le cadre de notre développement dans le secteur automobile, vous serez amené à travailler sur des projets stratégiques pour la sécurité active et passive des passagers .

En savoir plus

Belgium

PRODUCTION ENGINEER PLC/SCADA

Belgium

Heb je een passie voor automatisatie en het innoveren van productieprocessen? Overleg je in je projecten graag met verschillende interne en externe partijen om tot het beste resultaat te komen? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! TMC is immers dringend op zoek naar gemotivereerde Production Engineers PLC & SCADA om de process optimalisatie teams bij onze klanten te ondersteunen.

En savoir plus

Belgium

SUPPLY CHAIN ENGINEER

Belgium

Do you have a passion for continuous improvement? Do you like analysing production flows, finding bottlenecks and suggest improvements? Look no further!

En savoir plus

Netherlands

(SENIOR) MANUFACTURING ENGINEER

Netherlands

Als (Senior) Manufacturing engineer ben je het spin in het web tussen de techniek en de realisatie. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting, ondersteuning en verbetering van het montageproces van verscheidene modules. Met als doel de kwaliteit te waarborgen.

En savoir plus

Posez votre question