ASSETMANAGER - TMC (es) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menú Cerrar
Vacantes

ASSETMANAGER

Een uitdagende functie voor de ervaren Civiel Ingenieur die met een strategische visie en praktische benadering o.g.v. Assetmanagement onze opdrachtgevers wil ondersteunen én deze discipline binnen TMC vorm wil geven.

ASSETMANAGER

Nos encantará saber de ti.

Solicitar ahora

| JOUW UITDAGINGEN ALS ASSETMANAGER

In de rol van Assetmanager Civiel word je uitgedaagd om belangen van diverse stakeholders (opdrachtgever eigenaar en beheerder af te stemmen. Je vindt oplossingen om prestaties van de assets te optimaliseren zonder de kosten op efficiënt onderhoud uit het oog te verliezen. De dynamiek van enerzijds besparen en anderzijds investeren en vast te stellen welke faciliteiten hierbij horen, is je niet vreemd. Je verenigt politieke belangen van diverse stakeholders en weet data – en informatiemanagement maximaal in te zetten.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS ASSETMANAGER

  • HBO of WO Civiele Techniek of (Bouw)Technische Bedrijfskunde;
  • Kennis en ervaring met (innovatieve) contractvormen (DBFM, D&C, en UAV-gc);
  • Kennis en ervaring van Beheer en Onderhoud;
  • Ervaring met EMVI, tenders en SE;
  • Communicatief sterk, diplomatiek, teamgeest en een ondernemende instelling.

| WAT KAN JE VERWACHTEN ALS TMC

Dankzij ons unieke Werkondernemerschap model kun jij je optimaal ontwikkelen. De Werkondernemers bij TMC zijn technische specialisten die de voordelen van een dienstverband combineren met de mogelijkheden van ondernemerschap. Ze blijven zichzelf voortdurend ontwikkelen en zorgen daarmee voor toegevoegde waarde, voor zichzelf en vooral voor de organisatie waar ze voor werken. Dit betekent o.a. 1-op-1 coaching, technische training, persoonlijke ontwikkeling en een breed netwerk in de TMC organisatie.

Tot je arbeidsvoorwaarden behoren een bovengemiddeld salaris, een winstdeling, een persoonlijk opleidingsbudget en nog veel meer aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Je houdt meer energie over om je te focussen op je taken en op je ambities voor de toekomst, omdat de onzekerheden ontbreken die gepaard gaan met het runnen van een eigen bedrijf. TMC vindt het belangrijk om te investeren in jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

De business cel TMC Civiele Techniek & Bouwkunde onderscheidt zich met medior en senior level professionals (Employeneurs) en expertise op het gebied van Civiele Techniek en Bouwkunde. Zij werken aan projecten op gebied van Wegenbouw, Waterbouw, Constructies, Rail, Energie, Ondergrondse infra, Woning en Utiliteitsbouw. We richten ons op de volgende kennisgebieden: (BIM) Engineering, Contractmanagement, Projectbeheersing, Projectmanagement, Omgevingsmanagement en Assetmanagement.

Wij zijn momenteel met ruim 30 werkondernemers die het maximale uit hun carrière willen halen. Zij voelen zich ondernemer omdat zij eigenaarschap ervaren op hun eigen loopbaan, de projecten die ze doen en beslissen mee in keuzes die wij als organisatie maken. Samen bepalen wij hoe wij groeien, op welke markten wij actief willen zijn, hoe wij ons ontwikkelen m.b.v. coaches en trainingen etc. Met behulp van een werkondernemersplan evalueren werkondernemers zichzelf en bepalen de koers. Kortom, TMC Civiele Techniek & Bouwkunde zet zijn mensen op de eerste plaats en onderscheidt zich door een uniek business model.

Onze focus ligt bij onze mensen; wij geloven namelijk dat wanneer wij goed zorg dragen voor onze mensen, zij op hun beurt goed zorgdragen voor onze klanten.

Solliciteren op deze rol heeft alleen zin als je echt voldoet aan bovengenoemde functie-eisen. Bovendien vragen wij een meer dan goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Heb je nou twijfel of je voldoet aan de gevraagde kwalificaties stuur dan eerst even een mailtje – inclusief CV en motivatie – alvorens te solliciteren, naar freek.alberink@tmc.nl.

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

¿Es TMC perfecta para ti? Nos encantará saber de ti.

Feel Free to Contact

Ruud van Gend

Business Manager Civiel, Netherlands

Tel: +316 5114 61 87

Vacantes

Nuestros exitosos ingenieros poseen un alto nivel de educación y muchos años de experiencia. Están preparados para analizar la situación de clientes importantes y contratistas y añadir más flexibilidad a los entornos diversos con el objetivo de garantizar que puedan hacer frente a cualquier desafío y completar correctamente cualquier proyecto.
Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC HENGELO

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Más información

Belgium

PROJECT LEADER - INFRASTRUCTURE

Belgium

Do you guide people throughout a project? Are you concerned with the outcomes it might produce? Do you bring value to the project and your team? Then, TMC could offer you the position of Project Leader in a rewarding environment!

Más información

Netherlands

ASSETMANAGER

Netherlands

Een uitdagende functie voor de ervaren Civiel Ingenieur die met een strategische visie en praktische benadering o.g.v. Assetmanagement onze opdrachtgevers wil ondersteunen én deze discipline binnen TMC vorm wil geven.

Más información

Netherlands

CONTRACTMANAGER CIVIELE TECHNIEK

Netherlands

Uitdagende functie voor Jr – Sr Contractmanager met een ondernemende geest die zichzelf wil ontwikkelen en het vakgebied wil uitdragen.

Más información

Netherlands

ONTWERPLEIDER CIVIELE TECHNIEK

Netherlands

Je komt voor uiteenlopende technische uitdagingen te staan bij een diversiteit aan opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector (overheden, aannemers en ingenieursbureaus).

Más información

Pregúntanos