Shapecaret-double-leftcaret-double-rightcaret-downcaret-leftcaret-right-circlecaret-rightShapeclosedropdownexpand morefacebookLogolinkedinlogo-footerlogo-marklogo-mobilemailsearchtwitteryoutube
Menu Close
project

Get out!


Het zal geen verrassing voor je zijn, maar toch; het werk van een ‘engineer’ speelt zich vooral binnen af. Bovendien speelt het grootste deel van mijn werk zich achter mijn bureau af, gefocust op een (of ja, twee) beeldscherm(en). Begrijp me niet verkeerd; ik heb het uitstekend naar mijn zin op het werk, maar ik ben ook weer blij als ik tijdens de lunch een rondje kan lopen of op de fiets naar huis ga.


All Terrain

Gelukkig heb ik voor dit ‘gebrek’ aan frisse lucht en aan fysieke arbeid de perfecte sport gevonden. Ik ben namelijk als sinds jaar en dag lid van ‘All Terrain’. De sport die we beoefenen bij deze studentensportvereniging (ja nog steeds...) heet officieel ‘survival running’, maar het lijkt verdacht veel op ouderwets buitenspelen. We klimmen in touwen en bomen, zeulen met boomstammen en autobanden en hebben zelfs ons eigen klimrek.


Avontuur

Naast All Terrain ben ik ook een enthousiast mountainbiker. Het leuke van fietsen is dat je redelijk wat kilometers aflegt, waardoor je meer van de omgeving ziet. Zeker in het buitenland voelt fietsen als een avontuur; een nieuwe omgeving met bekende en onbekende uitdagingen.

Ook op het werk probeer ik ‘er op uit’ te gaan. Ik heb veel contact met leveranciers in verband met het opstarten van nieuwe producten en het testen van bestaande producten. Bovendien is ASML groot genoeg om ook intern te blijven ontdekken en nieuwe collega’s te leren kennen. Verder probeer ik aan zoveel mogelijk verschillende disciplines te werken en daarmee andere takken binnen ASML te ontdekken. Ook TMC en mijn TMC collega’s bieden door middel van bedrijfsbezoekjes, pizzasessies en borrels de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van andere bedrijven.

Ik wil echt niet beweren dat ik een avonturier ben. Juist daarom wil ik mezelf en anderen de tip geven om te blijven ontdekken. Ga, zowel op het werk als daarbuiten, wat vaker op avontuur!


Even voorstellen

Ik ben Bram Linssen, 28 jaar en opgegroeid in Landgraaf. Al sinds de zomer van 2006, toen ik begon aan de studie werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, woon ik in Eindhoven. Afgestudeerd ben ik in de richting “Thermo Fluids Engineering” wat verrassend goed aansluit op mijn functie als “Flow and Thermal Analyst” bij ASML. Ik werk sinds december 2012 bij TMC (en ASML).


What's your next step? We can help you with that