Shapecaret-double-leftcaret-double-rightcaret-downcaret-leftcaret-right-circlecaret-rightShapeclosedropdownexpand morefacebookLogolinkedinlogo-footerlogo-marklogo-mobilemailplaysearchtwitteryoutube
Menu Sluiten
Vacature

TESTARE/.NET-UTVECKLARE TILL SKÖVDE

Till TMC i Skövde söker vi flera medarbetare inom IT! Vi söker dig med specifikt intresse inom testning, .net och databasutveckling och som vill jobba i en global och fartfylld miljö.

TESTARE/.NET-UTVECKLARE TILL SKÖVDE

We kijken ernaar uit van je te horen.

Solliciteer nu

| Arbetsbeskrivning:

I din roll som testare så kommer du bland annat att utveckla processerna av tester, jobba med riskanalyser samt säkerställa kvalité. 

Som testare hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor.

| Vi söker:

För att vara aktuell för tjänsten så är det ett krav att du har en Högskole- eller Civilingenjörsexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SQL och tidigare arbete med testning. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du driven, serviceminded och samarbetsorienterad.

| VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV TMC:

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

THE ENTREPENEURIAL LAB

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster. 

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Past TMC perfect bij jou? We kijken ernaar uit van je te horen.

Feel Free to Contact

Vacatures

TMC Test & Integration specialiseert zich in het testen van software en systemen, op laag niveau testen van elektronica, mechatronica of mechanica, testautomatisering, systeemintegratie en procesverbetering.
Sweden

TESTARE/.NET-UTVECKLARE TILL SKÖVDE

Sweden

Till TMC i Skövde söker vi flera medarbetare inom IT! Vi söker dig med specifikt intresse inom testning, .net och databasutveckling och som vill jobba i en global och fartfylld miljö.

Meer informatie

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Meer informatie

Netherlands

SENIOR SOFTWARE TEST ENGINEER

Netherlands

Als Senior Software Test Engineer bij TMC werk je in de kern van product- en applicatieontwikkelingsprojecten en speel je een cruciale rol in de business van onze klanten. Door het werken in dynamische, multidisciplinaire teams, ontwikkel je zowel je technische kennis als je soft skills.

Meer informatie

Netherlands

MULTIDISCIPLINAIR TEST EXPERT

Netherlands

Als Multidisciplinair Test Expert bij TMC werk je in de kern van product- en applicatieontwikkelingsprojecten en speel je een cruciale rol in de business van onze klanten. Door het werken in dynamische, multidisciplinaire teams, ontwikkel je zowel je technische kennis als je soft skills.

Meer informatie

Netherlands

SENIOR TEST AUTOMATION EXPERT

Netherlands

Als Senior Test Automation Expert bij TMC werk je in de kern van product- en applicatieontwikkelingsprojecten en speel je een cruciale rol in de business van onze klanten. Door het werken in dynamische, multidisciplinaire teams, ontwikkel je zowel je technische kennis als je soft skills.

Meer informatie