SOFTWARE ENGINEER TILL STOCKHOLM - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Sluiten
Vacature

SOFTWARE ENGINEER TILL STOCKHOLM

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som kombinerar passionen för entreprenörskap tillsammans med tryggheten i en anställning, och där du har frihet att påverka dina utvecklingsmöjligheter och din karriär? Läs vidare.

SOFTWARE ENGINEER TILL STOCKHOLM

We kijken ernaar uit van je te horen.

Solliciteer nu

Som Software Engineer på TMC kommer du att arbete med mjukvaruutveckling och integrationer mot tredjeparts-system. I rollen ingår att ansvara för planering, teknisk design, utveckling, dokumentation av utförd utveckling, samt att säkerställa att utvecklingen sker enligt rådande best practice. Du kommer att arbeta i en miljö som erbjuder stora möjligheter till både professionell och personlig utveckling. 

| Dina utmaningar?

I rollen som Employeneur inom Software Engineering tar du dig an spännande projekt där du jobbar med utveckling av nya system och tjänster, fullstack-utveckling av applikationer och mjukvarutjänster. Samt även felsökning och utveckling av kod som är testbar och av god kvalitet.

| Vad förväntar vi oss av dig?

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt.

Vi är nyfikna på dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör och som arbetat 2–4 år med mjukvaruutveckling. Du har tidigare erfarenhet av att visualisera mjukvaruarkitektur och att beskriva hur ett system är uppbyggt samt att skriva testbar kod. Du har i tidigare projekt arbetat i team och har en god förmåga att förstå affärssidan samt att kommunicera och vi förutsätter att du kan både engelska och svenska flytande.

Din kompetens:

 • Högskole- eller universitetsutbildning med relevant inriktning
 • .NET Framework
 • C#
 • SQL
 • WebAPI (REST)
 • Git
 • SOLID principer
 • LINO
 • Entity Framework
 • JavaScript (Angular, React eller annat ramverk)
 • HTML/CC

Meriterande:

 • .NET Core
 • GitLab
 • PowerShell
 • Azure, AWS eller annan molnplattform
 • No-SQL-databaser

| Vad kan du förvänta dig av TMC?

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING 

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS 

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY 

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

THE ENTREPENEURIAL LAB 

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

| Varför Employeneurship?

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Past TMC perfect bij jou? We kijken ernaar uit van je te horen.

Feel Free to Contact

Madelene Berg

Business Manager, Sweden

Tel: 0722-25 06 64

Vacatures

TMC Software doet het bijzonder goed op het gebied van hightechsystemen, automobiel, home entertainment en multimedia, en gezondheidszorg. We zijn een thuisbasis voor briljante zielen die doortastend zijn, goed communiceren, veel ervaring hebben en die uiteraard beschikken over technische vaardigheden. Onze klanten zijn bijvoorbeeld geïnteresseerd in softwareontwikkeling (ontwerp en architectuur), maar ook in projectmanagement en outsourcing.
Netherlands

CLOUD SOFTWARE ENGINEER

Netherlands

TMC Software is cloud oriented and with this, we are looking to expand our team in the cloud data platform domain. Our customers work with cloud architectures that combines data warehousing, the flexibility of big data platforms, and the elasticity of the cloud at a fraction of the cost of traditional solutions.

Meer informatie

Italy

TELECOMMUNICATIONS ENGINEER - MILAN

Italy

Do you want to help us in designing the way people and things communicate in the future?

Meer informatie

Italy

DATA ARCHITECTURE BUSINESS ANALYST - MILAN

Italy

TMC Italia is looking for a Business Analyst based in Milan (Italy) to work on the design of a new Data Integration Platform.

Meer informatie

Sweden

SOFTWARE ENGINEER TILL STOCKHOLM

Sweden

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som kombinerar passionen för entreprenörskap tillsammans med tryggheten i en anställning, och där du har frihet att påverka dina utvecklingsmöjligheter och din karriär? Läs vidare.

Meer informatie

North America

CX/UX DESIGNER - MONTRÉAL

North America

If you are passionate about projects where you can put into execution your skills in Design Engineering while materializing your own entrepreneurial aspirations, join us!

Meer informatie