LOGISTIKINGENJÖR TILL SKÖVDE - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Sluiten
Vacature

LOGISTIKINGENJÖR TILL SKÖVDE

Till TMC i Skövde söker vi fler logistikingenjörer! Vi söker dig som vill vara med och utveckla logistiklösningar mot framtidens produktion. Stor vikt läggs vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt. För att lyckas med det ges du chansen att själv påverka vilken typ av projekt du tar dig an samt vilken kompetensutveckling du vill investera i. Du styr din karriär helt enkelt.

LOGISTIKINGENJÖR TILL SKÖVDE

We kijken ernaar uit van je te horen.

Solliciteer nu

| Arbetsbeskrivning:

I denna tjänst söker vi dig som vill vara med och utveckla logistiklösningar mot framtidens produktion. Du arbetar operativt med att anpassa våra logistikflöden till framtidens krav, både genom löpande förbättringsarbete för att optimera verksamheten, och i projektform där din roll blir att på optimalt sätt få in nya koncept och material i våra flödet.

Som logistikingenjör hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor.

| Vi söker:

För att vara aktuell för tjänsten så är det ett krav att du har en Högskole- eller Civilingenjörsexamen. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet från tillverkande industri och/eller logistikrelaterade arbetsuppgifter. Som person är du driven, serviceminded och samarbetsorienterad.

| vad kan du förvänta dig av tmc:

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVUAL PROFIT SHARING

Employeneurship-modellen erbjuder marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom profit sharing. Genom profit sharingen så har du som employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela i vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS 

 Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY 

 TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

ENTREPENEURIAL LAB 

 Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över alla gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs med en självgående proaktiv attityd som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer gällande produkter och tjänster.


Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda uppdrag på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara en Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Past TMC perfect bij jou? We kijken ernaar uit van je te horen.

Feel Free to Contact

Vacatures

TMC Manufacturing Support heeft zichzelf bewezen in hightech-, automobiel- en voedingsmiddelenbranches en de gezondheidszorg. Als jij een kei bent in innovatieve implementaties en ondersteunende methoden, dan nodigen wij je van harte uit om met ons samen te komen werken.
France

CHEF DE PROJET (H/F) - TOULOUSE

France

Vous avez toujours souhaité travailler dans un environnement de type startup ? Autonomie, responsabilités, flexibilité et entrepreneuriat sont des notions qui vous interpellent ? Ce poste est pour vous… Notre société offre un modèle unique et une structure innovante, mettant ses collaborateurs au cœur de ses préoccupations.

Meer informatie

Belgium

PROCESS ENGINEER

Belgium

Do you want to improve and innovate process systems while working with a team? Are you a dynamic engineer who’s able to coordinate and manage people towards excellence? If you describe yourself that way, join TMC, where you’ll find all of the above in a rewarding environment.

Meer informatie

Sweden

LOGISTIKINGENJÖR TILL SKÖVDE

Sweden

Till TMC i Skövde söker vi fler logistikingenjörer! Vi söker dig som vill vara med och utveckla logistiklösningar mot framtidens produktion. Stor vikt läggs vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt. För att lyckas med det ges du chansen att själv påverka vilken typ av projekt du tar dig an samt vilken kompetensutveckling du vill investera i. Du styr din karriär helt enkelt.

Meer informatie

North America

PARTNERSHIP MANAGEMENT - MANUFACTURING ENGINEER

North America

As a Partnership Management working at TMC Montreal, you will have the opportunity to work on various major projects related to the aerospace industry while materializing your own personal project via Employeneurship.

Meer informatie

France

PMO (PROJECT MANAGER OFFICER) - TOULOUSE

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences d’intrapreneuriat rejoignez-nous !

Meer informatie