EMPLOYENEUR TILL SKARABORG - TMC (nl) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Sluiten
Vacature

EMPLOYENEUR TILL SKARABORG

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som kombinerar passionen för entreprenörskap tillsammans med tryggheten i en anställning, och där du har frihet att påverka dina utvecklingsmöjligheter och din karriär? Läs vidare.

EMPLOYENEUR TILL SKARABORG

We kijken ernaar uit van je te horen.

Solliciteer nu

Till TMC i Skövde söker vi dig som vill jobba med problemlösning och effektivisering inom automatisering, produktionsteknik och robotprogrammering. Vi är nyfikna på dig som har en Högskole- eller Civilingenjörsexamen.

| Dina utmaningar?

Som Employeneur hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor. 

| Vad förväntar vi oss av dig?

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt. För att lyckas med det ges du chansen att själv påverka vilken typ av projekt du tar dig an samt vilken kompetensutveckling du vill investera i. Du styr din karriär helt enkelt.   

| Vad kan du förvänta dig av TMC?

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING 

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS 

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY 

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

THE ENTREPENEURIAL LAB 

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

| Varför Employeneurship?

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Past TMC perfect bij jou? We kijken ernaar uit van je te horen.

Feel Free to Contact

Madelene Berg

Business Manager, Sweden

Tel: 0722-25 06 64

Vacatures

Onze succesvolle deskundigen zijn bijzonder hoog opgeleid en beschikken over veel ervaring. Ze zijn klaar om aan de slag te gaan met de belangrijkste klanten en aannemers en ze willen ervoor zorgen dat veelzijdige omgevingen nog flexibeler worden. Zo kunnen ze elke uitdaging aan en elk project succesvol afronden.
Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC ENSCHEDE

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Meer informatie

Belgium

PROJECT LEADER

Belgium

Do you guide people throughout a project? Are you concerned with the outcomes it might produce? Do you bring value to the project and your team? Then, TMC could offer you the position of Project Leader in a rewarding environment!

Meer informatie

Netherlands

ASSETMANAGER CIVIELE TECHNIEK

Netherlands

Een uitdagende functie voor de ervaren Civiel Ingenieur die met een strategische visie en praktische benadering o.g.v. Assetmanagement onze opdrachtgevers wil ondersteunen én deze discipline binnen TMC vorm wil geven.

Meer informatie

Netherlands

CONTRACTMANAGER CIVIELE TECHNIEK

Netherlands

Uitdagende functie voor Jr – Sr Contractmanager met een ondernemende geest die zichzelf wil ontwikkelen en het vakgebied wil uitdragen.

Meer informatie

Netherlands

ONTWERPLEIDER CIVIELE TECHNIEK

Netherlands

Je komt voor uiteenlopende technische uitdagingen te staan bij een diversiteit aan opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector (overheden, aannemers en ingenieursbureaus).

Meer informatie