Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Sluiten
Vacature

BUSINESS ANALYST TILL SKÖVDE

Till TMC i Skövde söker vi flera medarbetare inom IT! Vi söker dig med specifikt intresse i att omsätta en verksamhetens möjligheter i praktisk handling och som vill jobba i en global och fartfylld miljö.

BUSINESS ANALYST TILL SKÖVDE

We kijken ernaar uit van je te horen.

Solliciteer nu

| ARBETSBESKRIVNING:

I din roll som business analyst ska du kunna översätta verksamhetens förfrågningar till kravspecifikationer och kravhantering  utifrån ett IT- och säkerhetsperspektiv. Du ska kunna komma med förslag och lösningar som gynnar kundens utveckling.

 Som business analyst hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor.

| VI SÖKER:

För att vara aktuell för tjänsten så är det ett krav att du har en Högskole- eller Civilingenjörsexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet sen tidigare i liknande roll och/eller erfarenhet från tillverkande industri.  Som person är du driven, serviceminded och samarbetsorienterad.

| VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV TMC:

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

THE ENTREPENEURIAL LAB

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster. 

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Past TMC perfect bij jou? We kijken ernaar uit van je te horen.

Feel Free to Contact

Vacatures

TMC Software doet het bijzonder goed op het gebied van hightechsystemen, automobiel, home entertainment en multimedia, en gezondheidszorg. We zijn een thuisbasis voor briljante zielen die doortastend zijn, goed communiceren, veel ervaring hebben en die uiteraard beschikken over technische vaardigheden. Onze klanten zijn bijvoorbeeld geïnteresseerd in softwareontwikkeling (ontwerp en architectuur), maar ook in projectmanagement en outsourcing.
France

INGENIEUR DÉVELOPPEMENT C++/ QT

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en C++, rejoignez-nous !

Meer informatie

France

INGENIEUR DEVELOPPEMENT JAVA J2EE - PACA

France

Vous souhaitez prendre en main votre carrière et vous êtes passioné par les technologies JAVA - rejoignez-nous!

Meer informatie

France

INGENIEUR TEST ET VALIDATION - PACA

France

La qualité vous passione et vous souhaitez prendre en main votre carrière - rejoignez-nous !

Meer informatie

France

INGENIEUR DEVELOPPEMENT C# / C++ (H/F) - TOULOUSE

France

TMC est une société d’expertise technologique dont le business model innovant de l’employeneurship est en rupture totale avec les codes et les pratiques classiques du conseil en ingénierie.

Meer informatie

France

INGENIEUR DEVELOPPEMENT JAVA / JEE (H/F) - TOULOUSE

France

TMC est une société d’expertise technologique dont le business model innovant de l’employeneurship est en rupture totale avec les codes et les pratiques classiques du conseil en ingénierie.

Meer informatie