Supplier Engineer - TMC (fr) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Fermer
Poste à pourvoir

Supplier Engineer

De Supplier Engineer is verantwoordelijk voor het begeleiden van een of meerdere leveranciers in het in productie nemen van nieuwe projecten (New Product Introduction).

Supplier Engineer

Nous aimerions en savoir plus à votre sujet.

Postulez maintenant

| JOUW UITDAGING ALS SUPPLIER ENGINEER?

Jij weet waar een goed lopend productieproces aan moet voldoen. Door de juiste vragen te stellen aan de betrokken partijen krijg je een beeld van de ‘volwassenheid’ van de leverancier in zijn proces. Vervolgens help je de leverancier om op het gewenste niveau te komen. Je fungeert als spin in het web tussen de ontwikkelafdeling en de leveranciers en richt je hoofdzakelijk op technische aspecten en kwaliteit van zowel het product als het proces.

Veel voorkomende omgevingen zijn semicon, complexe machinebouw, automotive, healthcare, material handling of grafische industrie, in het zuiden van Nederland.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS SUPPLIER ENGINEER?

De ideale kandidaat voor de rol van Supplier Engineer voldoet aan het volgende:

  • Opleiding: HBO of WO-niveau Werktuigbouwkunde, Elektro, Mechatronica of equivalent;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Manufacturing of Process engineer in technisch complexe maak en/of assemblage projecten;
  • Ervaring met project management en kennis van SPC, FMEA, 8D en proces inrichting;
  • Sterke sociale- en communicatieve vaardigheden (zelfverzekerd, overtuigend, proactief, stakeholder management);
  • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift) is een pré.

| WAT HEEFT TMC NPI JOU TE BIEDEN?

Het team van TMC NPI, bestaande uit 30+ toegewijde technische professionals, ondersteunt in kennisdeling en de implementatie van verbeteringen tussen R&D en Productie. Hoofddoel van NPI is om Time to Market te verkorten (first time right) middels een kritische blik op Reliability, Availability, Manufacturability en Sustainability (RAMS) van een product of proces.

Wij zijn ‘bruggenbouwers’ tussen R&D en productie en spreken de taal van beide werelden. We zijn technisch inhoudelijk en hebben contact met verschillende stakeholders. Vragen vanuit de klant richten zich op Process Development, Manufacturing Engineering, Technical Supplier Engineering, Equipment Engineering, Test/ Proto Engineering of Project Management NPI.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN:

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

  • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
  • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
  • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
  • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
  • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

TMC est-elle une entreprise qui pourrait vous convenir? Nous aimerions en savoir plus à votre sujet.

Feel Free to Contact

Postes à pourvoir

Les ingénieurs et chefs de projet NPI performants sont très demandés. Cela n’a rien d’étonnant, car ces collaborateurs expérimentés maîtrisent de nombreuses facettes de la production – étude de la faisabilité de la conception et du process, vérification du lancement de nouveaux process, pilotage d’équipes de spécialistes dédiés, contrôle des coûts, cartographie de la chaîne de valeur ou encore définition des équipements et de l’outillage – tout en restant en contact étroit avec les clients et les fournisseurs. De fait, la qualité des résultats obtenus dépend beaucoup des relations entretenues.
Netherlands

PROCESS DEVELOPMENT ENGINEER

Netherlands

Haal jij voldoening uit het toepassen van Design for Six Sigma in je dagelijks werk? Werk jij planmatig, gedisciplineerd en kun je goed structureren? Weet jij hoofd- en bijzaken goed te scheiden en door veel vragen te stellen waardevolle proceskennis op te bouwen?

En savoir plus

Netherlands

SUPPLIER ENGINEER

Netherlands

De Supplier Engineer is verantwoordelijk voor het begeleiden van een of meerdere leveranciers in het in productie nemen van nieuwe projecten (New Product Introduction).

En savoir plus

Netherlands

EQUIPMENT ENGINEER

Netherlands

Haal jij voldoening uit het vertalen van een specificatie naar een maakbaar machine concept? Ben jij in staat om in een vroegtijdige ontwikkelfase input te geven over onderhoud en gebruiksgemak van complexe apparatuur? Ben jij bekend met de laatste veiligheids- en machinerichtlijnen en weet je die dagelijks toe te passen?

En savoir plus

Netherlands

INDUSTRIALIZATION ENGINEER - ASML COPY

Netherlands

A very interesting position for an engineer who feels challenged in improving the production and service processes to ensure product quality, optimal availability, short lead-times and ‘short time to market’ for Production and Service

En savoir plus

Netherlands

MANUFACTURING ENGINEER NPI

Netherlands

Haal jij voldoening uit het vertalen van een product naar een efficiënte procesinrichting? Ben jij in staat om goed te communiceren met zowel een klant, R&D engineer en operator? Kun jij risico’s op maakbaarheid goed inschatten en jouw kennis effectief overdragen? Als jij je kunt vinden in bovenstaand (of dat heel graag wilt leren), dan komen we graag in contact met jou!

En savoir plus

Posez votre question