Ervaren Fysicus - Randstad - TMC (fr) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Fermer
Poste à pourvoir

Ervaren Fysicus - Randstad

Voor de Randstad regio zijn we op zoek naar een ondernemende, ervaren fysicus. Projecten kunnen gaan van implementeren van processen, design en modelleren of experimenteren, tot het pakken van een echte uitvindersrol.

Ervaren Fysicus - Randstad

Nous aimerions en savoir plus à votre sujet.

Postulez maintenant

| JOUW UITDAGINGEN

Als een TMC Science&Technology (S&T) werkondernemer zet je jouw kennis en ervaring in bij klanten op het vakgebied dat jij beheerst.

Projecten kunnen gaan van implementeren van processen, design en modelleren of experimenteren, tot het pakken van een echte uitvindersrol. Op elk project spendeer je typisch van 1 tot 3 jaar zodat je de tijd hebt om het verschil te maken en echt iets te implementeren, maar ook de mogelijkheid hebt tot groei en ontwikkeling door de variatie.

Je neemt de leiding in je eigen ontwikkeling. Je wilt graag onderzoeken (of je weet al) wat voor jou de carrière is die je zelf wilt over de langere termijn en wilt daarna jezelf in die richting actief ontwikkelen maakt gebruik van de tools die TMC daarvoor heeft (zie hieronder). Met je proactiviteit en je (met ons verder te ontwikkelen) netwerk geef je iets extra’s mee tijdens je technische werk en voor je TMC S&T MidWest team in Utrecht.

Samen kijken we naar wat je wilt bereiken en zetten we de stappen die jij nodig hebt om je carrière te ontwikkelen in jouw richting. Je blijft zelf in de driver seat van jouw project en ontwikkeling.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

Je:

 • Hebt een bachelor, master of PhD in fysica met industriële ervaring.
 • Minimaal twee jaar ervaring in de industrie voor junior/medior rollen (bijvoorbeeld voor projecten als experimenteel fysicus, opticus of modelleerder).
 • Minimaal 5-10 jaar ervaring in de industrie voor meer senior rollen (bijvoorbeeld voor projecten als solo specialist of systeem engineer/architect).
 • Hebt relevante ervaring op minimaal twee en liefst merdere van de volgende vlakken: Optica (design en/of engineering), Material science, Systeem engineering en/of -bouw, Systeemarchitectuur en design, Experimenteren en meten/meetsystemen, Vision en beeldherkenning, Projectmanagement, Simulatie, (multifysica, FEM, of anders).
 • Bent ondernemend, kijkt voorbij wat je aan het doen bent naar het waarom.
 • Wilt graag anderen helpen en bent betrokken bij het team van TMC naast je dagtaak bij de klant

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

De werkondernemers van TMC S&T zijn gedreven door kennis en techniek. We zijn een collectie aan fysici op vlakken als systeem engineering, optica, modelleren, experimenteren en meten met enkele mensen met aanverwante achtergronden (vision, biomedisch). Binnen het team kent iedereen elkaar en wisselen we kennis en kunde, maar ook ons netwerk uit.

We zijn een internationale groep, breed qua culturele achtergrond en als fysici zijn we precies maar kunnen ook het overzicht bewaren. Voor onze klanten zijn ons uitvinderschap, het kunnen omgaan met iets heel complex en specifieke kennis vaak het belangrijkst.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Transparantie met individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen, ziet de marges die je zelf maakt, en je deelt in deze marges
 • YOUniversity: we ondersteunen je met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk met collega’s op jouw gebied
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups. Je kunt dromen verwezenlijken in je eigen tijd, in het belang van de maatschappij

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

TMC est-elle une entreprise qui pourrait vous convenir? Nous aimerions en savoir plus à votre sujet.

Feel Free to Contact

Jan-Jaap Koning

Business Manager Physics, Netherlands

Tél. : +31 6 30 59 45 92

Postes à pourvoir

Le domaine de la physique est vaste et les champs d’application variés. Pour les Employeneurs TMC Physique cela se traduit par des missions intéressantes et très diverses qui leur permettent de contribuer aux innovations technologiques. Les projets vont de la recherche théorique à l’ingénierie d’application. Extrêmement bien formés, très compétents et motivés, les Employeneurs TMC Physique ont une attitude enthousiaste, ouverte et coopérative.
Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

En savoir plus

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC HENGELO

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

En savoir plus

Netherlands

EXPERIENCED DEVELOPMENT ENGINEER - REGION RANDSTAD

Netherlands

Do you enjoy working on new technological development, using high-tech equipment and developing new experiments in an experienced, (medior/senior) role? Read on.

En savoir plus

Netherlands

ERVAREN FYSICUS - RANDSTAD

Netherlands

Voor de Randstad regio zijn we op zoek naar een ondernemende, ervaren fysicus. Projecten kunnen gaan van implementeren van processen, design en modelleren of experimenteren, tot het pakken van een echte uitvindersrol.

En savoir plus

Belgium

OPTICAL RESEARCHER

Belgium

We are looking for an experienced optical researcher, with experience in Lumerical.

En savoir plus

Posez votre question