Race Recruitment Event 2022 @Zandvoort - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
event

Race Recruitment Event 2022 @Zandvoort

Date and time

Thu, 29 Sep 22 12:00


Kun je racen, technologie en recruitment combineren? Jazeker! Tijdens het TMC Race Recruitment Event knal je naast een professionele coureur met 220 kilometer per uur richting de bochten van het circuit van Zandvoort én maak je kennis met ons employeneurship model. Ben jij erbij op donderdag 29 september?

Alle techneuten zijn welkom

Of je nu als techneut aan het begin van je carrière staat of een ervaren engineer bent; we nodigen je van harte uit om kennis te maken met TMC. Tijdens deze dag ga je speeddaten met onze businessmanagers van bijvoorbeeld Data Science en Mechatronics. Terwijl je een rondleiding krijgt over het F1-circuit van Zandvoort.

Hou je vast

Naast autocoureurs Dillon Koster en Tim Schulte mag je in de passagiersstoel meerijden op het legendarische circuit. Dillon verklapt alvast een beetje hoe het eraan toegaat. “Je hoort het brullen van de motor, maakt het schakelen en sturen mee en stuitert alle kanten op. Vergelijk het met een rondje in de achtbaan, maar dan intenser. Het is een ervaring voor het leven, waar je nog lang over napraat.”

Zijn we een match?

En ja, deze middag kan zomaar de vliegende start zijn van jouw nieuwe carrière. Want als ons unieke employeneurship past bij jou, dan pas jij vast ook bij TMC.

Schrijf je in!

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Uit de inzendingen maken we een selectie. Als je bent geselecteerd, ontvang je een persoonlijke uitnodiging van ons.

Praktische informatie

Wanneer? Donderdag 29 september 2022

Waar? Racecircuit Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort

Hoe laat? Van 12:00 tot 16:30

Wie? Junior en senior professionals in de techwereld met een afgeronde (technische) opleiding

Race Recruitment Event 2022 @Zandvoort

Are you coming to this event?

Register

What’s your next step? We can help you with that

Ask your question