WERKVOORBEREIDER CIVIELE TECHNIEK - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

WERKVOORBEREIDER CIVIELE TECHNIEK

Een functie voor een ondernemende Werkvoorbereider Civiele Techniek (of Bouwkunde) die de ambitie heeft om zich te ontwikkelen op dit terrein en doorgroeimogelijkheden zoekt. Dit kan bijvoorbeeld als Senior Werkvoorbereider of Projectleider.

WERKVOORBEREIDER CIVIELE TECHNIEK

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN ALS WERKVOORBEREIDER

Als Werkvoorbereider in Civiele Techniek zie je uitdagingen in het vertalen en organiseren van bouwplannen en - ontwerpen naar de uitvoeringsfase. Je bepaalt op basis van civieltechnische tekeningen/modellen de te leveren materialen en communiceert hierover met Inkoop en leveranciers. Je maakt of beoordeelt calculaties en levert een actieve bijdrage aan de selectie van onderaannemers en verzorgt een sluitende administratie. Elke opdrachtgever geeft zijn eigen draai aan de invulling van deze functie. Zo word je uitgedaagd met BIM en Civil 3D overweg te kunnen of bereidheid te tonen hierin cursussen te volgen. Tevens word je uitgedaagd om in dit vakgebied bij te blijven met de technologische ontwikkelingen. In de breedte word je gevraagd je te ontwikkelen (oa software pakketten, contractkennis en communicatie trainingen).

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER

  • HBO Civiele Techniek;
  • Enige ervaring Werkvoorbereider of minimaal de ambitie je hierin te ontwikkelen;
  • Affiniteit met BIM/Civil 3D of bereidt cursussen te volgen;
  • Communicatief sterk;
  • Pragmatisch en daadkrachtig;
  • Ondernemende instelling.

| WAT KAN JE VERWACHTEN VAN TMC

Dankzij ons unieke Werkondernemerschap model kun jij je optimaal ontwikkelen. De Werkondernemers bij TMC zijn technische specialisten die de voordelen van een dienstverband combineren met de mogelijkheden van ondernemerschap. Ze blijven zichzelf voortdurend ontwikkelen en zorgen daarmee voor toegevoegde waarde, voor zichzelf en vooral voor de organisatie waar ze voor werken. Dit betekent o.a. 1-op-1 coaching, technische training, persoonlijke ontwikkeling en een breed netwerk in de TMC organisatie.  

Tot je arbeidsvoorwaarden behoren een bovengemiddeld salaris, een winstdeling, een persoonlijk opleidingsbudget en nog veel meer aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Je houdt meer energie over om je te focussen op je taken en op je ambities voor de toekomst, omdat de onzekerheden ontbreken die gepaard gaan met het runnen van een eigen bedrijf. TMC vindt het belangrijk om te investeren in je professionele én persoonlijke ontwikkeling

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

De business cel TMC Civiele Techniek & Bouwkunde onderscheidt zich met medior en senior level professionals (Employeneurs) en expertise op het gebied van Civiele Techniek en Bouwkunde. Zij werken aan projecten op gebied van Wegenbouw, Waterbouw, Constructies, Rail, Energie, Ondergrondse infra, Woning en Utiliteitsbouw. We richten ons op de volgende kennisgebieden: (BIM) Engineering, Contractmanagement, Projectbeheersing, Projectmanagement, Omgevingsmanagement en Assetmanagement.

Wij zijn momenteel met ruim 30 werkondernemers die het maximale uit hun carrière willen halen. Zij voelen zich ondernemer omdat zij eigenaarschap ervaren op hun eigen loopbaan, de projecten die ze doen en beslissen mee in keuzes die wij als organisatie maken. Samen bepalen wij hoe wij groeien, op welke markten wij actief willen zijn, hoe wij ons ontwikkelen m.b.v. coaches en trainingen etc. Met behulp van een werkondernemersplan evalueren werkondernemers zichzelf en bepalen de koers. Kortom, TMC Civiele Techniek & Bouwkunde zet zijn mensen op de eerste plaats en onderscheidt zich door een uniek business model.  

Onze focus ligt bij onze mensen; wij geloven namelijk dat wanneer wij goed zorg dragen voor onze mensen, zij op hun beurt goed zorgdragen voor onze klanten.

Solliciteren op deze rol heeft alleen zin als je echt voldoet aan bovengenoemde functie-eisen. Bovendien vragen wij een meer dan goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Heb je nou twijfel of je voldoet aan de gevraagde kwalificaties stuur dan eerst even een mailtje – inclusief CV en motivatie – alvorens te solliciteren, naar freek.alberink@tmc.nl.

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Freek Alberink

Director Civil Engineering, Netherlands

Tel: +31 (0)6 12 30 89 33

Vacancies

Our successful engineers have a high level of education and several years of experience. They are ready to go at principal clients as well as contractors and add some more flexibility to those already diverse environments to make sure they can meet any challenge and bring any project to a great close.
North America

RAMS ENGINEER - LOS ANGELES

North America

TMC is looking for an enthusiastic self-motivated RAMS Engineer to support with Safety and Reliability, Availability, Maintainability (RAM) analyses according to the System Safety Engineering and RAM Engineering lifecycles

Learn more

Sweden

EMPLOYENEUR TILL SKARABORG

Sweden

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som kombinerar passionen för entreprenörskap tillsammans med tryggheten i en anställning, och där du har frihet att påverka dina utvecklingsmöjligheter och din karriär? Läs vidare.

Learn more

Netherlands

JUNIOR PROJECTLEIDER CIVIELE TECHNIEK

Netherlands

Ben jij die Communicatief en Contactueel vaardige HBO-er die op zoek is naar zijn eerste baan in de Civiele Techniek? Ambieer jij een functie als Jr – Projectleider die een bijdrage levert aan de infrastructurele openbare inrichting van Nederland? Dan is deze baan wat voor jou!!

Learn more

Netherlands

WERKVOORBEREIDER CIVIELE TECHNIEK

Netherlands

Een functie voor een ondernemende Werkvoorbereider Civiele Techniek (of Bouwkunde) die de ambitie heeft om zich te ontwikkelen op dit terrein en doorgroeimogelijkheden zoekt. Dit kan bijvoorbeeld als Senior Werkvoorbereider of Projectleider.

Learn more

Netherlands

TOEZICHTHOUDER CIVIELE TECHNIEK

Netherlands

Een gave functie voor praktisch ingestelde civiel professional met een ondernemende instelling die actief wil zijn op bouwlocaties van complexe projecten in de Nederlandse mobiliteit sector.

Learn more