VALIDATIE ENGINEER - REGIO 'S HERTOGENBOSCH - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

VALIDATIE ENGINEER - REGIO 'S HERTOGENBOSCH

Als validatie engineer werk je binnen een technische omgeving aan projecten in de farma, food en medical devices. Jouw werk draagt direct bij aan de kwaliteit en veiligheid van producten en processen.

VALIDATIE ENGINEER - REGIO 'S HERTOGENBOSCH

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN ALS VALIDATIE ENGINEER?

Als validatie engineer ben je verantwoordelijk voor validatiewerkzaamheden binnen een GMP omgeving. Je projecten vinden plaats binnen bijvoorbeeld (lab)equipment, clean rooms, verpakkingen en sterilisatie. Als validatie engineer houd je je onder andere bezig met:

  • Het opstellen van kwalificatieprotocollen, hierbij kun je denken aan IQ/OQ/PQ rapportages of een validatieplan;
  • Het fungeren als projectleider voor kwalificaties;
  • Verbetervoorstellen schrijven naar aanleiding van analyses;
  • Fungeren als Subject Matter Expert.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS VALIDATIE ENGINEER?

Voor de rol van validatie engineer zijn we zoek naar iemand die een afgeronde Bachelor of Master opleiding in een laboratorium of technische richting heeft en ervaring heeft met:

  • Kwalificatie van (lab)equipment, clean rooms, sterilisatie;
  • GMP
  • Wet- en regelgeving in de farma;
  • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband

• Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert

• YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen

• Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk

• The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Matty Bosch

Business manager Chemical, Netherlands

Tel: +31622059476

Vacancies

We work with a wide range of customers in this field, from large international food companies to smaller biotech start-ups. These companies ask our help in projects varying from R&D, product development, process development and improvement, to consultancy and (content) management assignments.
North America

EMPLOYENEUR @ TMC NORTH AMERICA

North America

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

VALIDATIE ENGINEER - REGIO 'S HERTOGENBOSCH

Netherlands

Als validatie engineer werk je binnen een technische omgeving aan projecten in de farma, food en medical devices. Jouw werk draagt direct bij aan de kwaliteit en veiligheid van producten en processen.

Learn more

Netherlands

R&D ENGINEER - REGION RANDSTAD

Netherlands

As a research & development engineer you have a thorough understanding of molecules, materials, ingredients and matter in general. You understand or want to understand every aspect of your project and get energy by bringing your innovation further down the development cycle.

Learn more

Netherlands

BUSINESS MANAGER CHEMICAL

Netherlands

TMC Chemical is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. TMC Group voert met haar ruim 1000 hoogopgeleide professionals (Employeneurs) projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. Voor de versterking van het interne team is TMC Chemical op zoek naar een business manager.

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more