Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

TESTARE/.NET-UTVECKLARE TILL SKÖVDE

Till TMC i Skövde söker vi flera medarbetare inom IT! Vi söker dig med specifikt intresse inom testning, .net och databasutveckling och som vill jobba i en global och fartfylld miljö.

TESTARE/.NET-UTVECKLARE TILL SKÖVDE

We’d love to hear from you.

Apply now

| Arbetsbeskrivning:

I din roll som testare så kommer du bland annat att utveckla processerna av tester, jobba med riskanalyser samt säkerställa kvalité. 

Som testare hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor.

| Vi söker:

För att vara aktuell för tjänsten så är det ett krav att du har en Högskole- eller Civilingenjörsexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SQL och tidigare arbete med testning. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du driven, serviceminded och samarbetsorienterad.

| VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV TMC:

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

THE ENTREPENEURIAL LAB

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster. 

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Åsa Carlberg

Director Skövde, Sweden

Tel: +46 (0)70 2248121

Vacancies

TMC Test & Integration specializes in Software & System Testing, low level testing of electronics, mechatronics or mechanics, Test Automation, System Integration and Process Improvement.
Sweden

APPLIKATION OCH DATABASUTVECKLARE TILL SKÖVDE

Sweden

Vi söker dig som vill påverka och driva arbetet med utvecklingen av relevanta IT-tjänster.

Learn more

Italy

TEST AUTOMATION ENGINEER

Italy

As a Test Automation Engineer you will work on automatizing complex test plans (functional, non-functional, regression, integration, performance, load, UAT, security) for telco and automotive projects

Learn more

France

EMPLOYENEUR @ TMC FRANCE

France

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

North America

EMPLOYENEUR @ TMC NORTH AMERICA

North America

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Dubai

EMPLOYENEUR @ TMC DUBAI

Dubai

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more