Talent Development Specialist - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Talent Development Specialist

Word jij enthousiast van training & opleiding en speel je daar graag een coördinerende rol in? TMC is op zoek naar een Talent Development Specialist voor het trainings- en opleidingsorgaan van de organisatie, ook wel de YOUniversity genoemd.

Talent Development Specialist

We’d love to hear from you.

Apply now

We groeien hard. Dat is ontzettend leuk, maar dat brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Een van die uitdagingen is het verder professionaliseren van Talent Management binnen TMC. Wij hebben in Nederland meer dan 600 professionals, ook wel werkondernemers, die consultancy opdrachten bij onze klanten uitvoeren, en zij hebben allemaal een leer behoefte.

Zorgen dat het geraamte van de YOUniversity stevig staat is jouw opdracht. TMC heeft een nieuw digitaal talentmanagement systeem geïntroduceerd voor alle medewerkers, de YOUrney. Deze tool moet internationaal, in alle 11 landen, steeds meer gebruikt gaan worden voor de opleidingsbehoefte.

Je krijgt energie van regelen, coördineren en orde scheppen in de ‘chaos’. Er wordt een visie op leren en ontwikkelen van je gevraagd en je bent niet bang die uit te spreken. In algemene zin ben jij de programmamanager van dit onderdeel van TMC.

Op strategisch niveau denk jij mee met de invulling van de leerbehoefte. Welke trainingen en opleidingen zijn passend voor onze werkondernemers? Wat vinden onze celdirecteuren hiervan? Jij inventariseert, maakt keuzes en stelt een plan op.

Ook de uitvoering van het plan hoort bij jouw verantwoordelijkheid. De tool moet gevuld worden met relevante trainingen en opleidingen. Je schakelt met verschillende professionele trainingsinstituten om te zorgen dat alles, van inschrijving tot afronding van de training, vlekkeloos verloopt. Jij beoordeelt deze partners en houdt ze scherp.

Ondertussen ben jij vraagbaak omtrent de YOUrney en zal je ook operationele taken hebben, zoals het informeren van onze werkondernemers over gewijzigde trainingen

Als belangrijkste ambassadeur van de YOUniversity ga jij er voor zorgen dat de YOUrney zowel nationaal als internationaal op de juiste manier gebruikt wordt, en motiveer je mensen uit alle lagen van de organisatie om hier mee aan de slag te gaan.

Dit breng jij mee.

Wij zoeken iemand die interesse heeft in de training en opleiding. Een persoon die zowel strategisch mee kan denken over de ontwikkeling van dit onderdeel van TMC, als iemand die kan regelen en coördineren.

Jouw energieke persoonlijkheid zorgt ervoor dat je op alle niveaus in de organisatie kan schakelen, je in de tool vast kan bijten en de YOUrney tot een succes maakt.

Daarnaast is het prettig als je de volgende zaken bij jezelf terug ziet:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding.
  • Je hebt ervaring met HR en Talent Management.
  • Kennis van IT tools en projecten is een pré. Al helemaal als deze gericht zijn op Talent Management.
  • Je bezit een gezonde dosis overtuigings- én relativeringskracht.

Wat bieden wij jou?

Een zeer afwisselende functie met de mogelijkheid om te denken én te doen. Je kan je interesse voor mensontwikkeling hier goed kwijt en hebt écht een bijdrage aan de verdere groei van onze werkondernemers.

TMC is een platte organisatie waarin iedereen elkaar makkelijk opzoekt. Vrijdagmiddag houden wij wel van een borrel en, zodra het weer kan, worden er genoeg evenementen georganiseerd. Daarnaast word je met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gecompenseerd voor je werkzaamheden.

Over TMC

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Neem dan gerust contact op met Max Veldman via 06-15637726 of max.veldman@tmc.nl.

Wij vinden het leuk van je te horen. Geheel vrijblijvend een paar vragen stellen mag altijd, voel je vrij ons te benaderen!

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Max Veldman

Recruiter, Netherlands

Tel: +31 6 156 377 26

Ask your question