Talent Acquisition Manager DAF - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Talent Acquisition Manager DAF

TMC, een wereldwijde hightech Consultancy organisatie met het hoofdkantoor op de HTC in Eindhoven, is momenteel op zoek naar een Talent Acquisition Manager. In de rol van TAM ben je verantwoordelijk voor het bedienen van een van de grootste klanten in de regio Zuid; DAF.

Talent Acquisition Manager DAF

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

DAF is een van de succesvolste truckfabrikanten en een toonaangevende organisatie met meer dan 8.000 werknemers. Zij lopen voorop op het gebied van technologie en duurzaamheid in de markt van bedrijfswagens. Zo zijn zij constant bezig met het vernieuwen van hun motoren, en hebben al de productiefaciliteiten de norm “zero waste to landfill” bereikt.

TMC heeft een zeer ambitieuze groeidoelstelling voor de aankomende jaren, waarin het bedienen van onze key accounts een cruciale rol gaat spelen. Op jaarbasis hebben deze accounts tientallen vacatures openstaan en heeft TMC de ambitie om het marktaandeel op deze klanten fors te vergoten. Dat is ook wat deze klanten van ons vragen!

Recruitment, veel mensen benaderen en spreken, deze engineers warm maken voor een stap via TMC naar DAF, daarvoor zoeken we jou. Doen! Met veel passie en energie iedere dag weer het technische toptalent uit de markt halen. Die instelling vragen we zeker van jou!

Mensen. Op zoek naar de juiste match. Dat is jouw passie. Social media kent geen geheimen voor je. Jouw LinkedIn profiel staat 24/7 open en natuurlijk bel je die ene goede kandidaat ’s avonds om 20.00 uur omdat hij dan pas tijd heeft om te bellen. Succes, daar ga je voor!

| WAT MAAKT TMC EEN BIJZONDER BEDRIJF?

TMC werft mensen voor een carrière als Employeneur, in een hoog competatieve markt waarin opvallen echt een uitdaging is. Ondanks dat TMC in 11 landen actief is, met het hoofdkantoor in Eindhoven is er qua engagement nog een wereld te winnen. Jij gaat daarbij helpen!

Employeneurship betekent dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en die zich wil ontplooien en ontwikkelen. TMC biedt hiervoor alle randvoorwaarden, zoals een vast dienstverband en gerichte coaching en training. Daarnaast profiteren TMC Employeneurs van een individuele beloning en winstdeling die gerelateerd is aan talent en prestatie.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

Dat sommen we even traditioneel in bullets op, maar het allerbelangrijkste vinden wij energie (of ‘’can do’’ mentaliteit). Recruitment is een vak van de lange adem, van veel mensen spreken en om kunnen gaan met teleurstellingen. Het plezier van een succesvolle match en een tevreden Employeneur, daar gaan we met elkaar voor!

En verder:

  • HBO/WO opgeleid, bij voorkeur in de richting van communicatie of commercie.
  • Stevige persoonlijkheid, het kunnen werken met verschillende niveaus.
  • Dynamisch, beetje kunnen lachen om zichzelf en de wereld.
  • Ervaring met Recruitment is een pre maar heb je dat niet dan leren we het je!
  • Affiniteit met techniek is wel handig aangezien onze klanten grote technische bedrijven zijn.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • De telefoon is je grootste vriend. Je belt zonder schroom de hele wereld.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

We zien ernaar uit om je te leren kennen. Heb je vragen over de inhoud van de procedure? Bel dan even met Marieke Manders (HR) – 06- 46 27 52 52 of Max Veldman (Recruitment) – 06 15 63 77 26 of stuur een mailtje: Marieke.Manders@TMC.nl

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Max Veldman

Recruiter, Netherlands

Tel: +31 6 156 377 26

Ask your question