SUPPLY CHAIN SPECIALIST - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

SUPPLY CHAIN SPECIALIST

Heb jij ervaring binnen Supply Chain en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Voor verschillende toonaangevende organisaties en projecten zijn we op zoek naar Supply Chain specialisten. Wil je graag werken binnen de High Tech Industrie? Lees dan snel verder!

SUPPLY CHAIN SPECIALIST

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Met jouw Supply Chain ervaring en planning skills zorg je voor een soepel (logistiek) proces tussen de verschillende afdelingen, maar natuurlijk bovenal dat de planning gehaald wordt. Verder los je knelpunten op die ontstaan in de planning en verbeter je het (logistieke) proces.

 • Je beoordeeld technische wijzigingen en de impact hiervan op de planning en acteert na het doorvoeringen van wijzigingen;
 • Jouw grootste uitdaging is de inrichting van het logistieke proces voor nieuwe producten, waarbij jij rekening houd met de beschikbaarheid van materiaal, capaciteit en een planning opstelt;
 • bijhouden van data en gegevens in het ERP-systeem;
 • Je realiseert een tijdige levering aan de klant;
 • Je houdt de projectleider op de hoogte van alles omtrent de planning en reporting;
 • Je bent verantwoordelijk voor de logistieke KPI’S en initieert verbetervoorstellen om de prestaties nog beter te maken.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

 • Een afgeronde hbo/wo-opleiding Technische Bedrijfskunde, Supply Chain Management of iets in deze richting;
 • Interesse in planning en logistiek;
 • Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift en een teamplayer;
 • Analytisch, oplossings- en resultaatgericht;
 • Je hebt een pro-actieve instelling en bent oplossingsgericht.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

Bij TMC Supply Chain Management helpen 30 Employeneurs elkaar om het beste uit zichzelf te halen. We organiseren regelmatig kennis sessies binnen de Supply Chain cel om kennis te delen en een relevant netwerk op te bouwen. Samen met ons Employeneurship model bieden wij persoonlijke ontwikkeling op basis van je doelstellingen en combineren dit met projecten in verschillende omgevingen. Door dit te doen zal je ervaring opdoen waar je de rest van je carrière veel profijt van hebt om tot jouw uiteindelijke doel te geraken.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN:

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband

• Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert

• YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen

• Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk

• The Entrepreneurial Lab (TEL): voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-upsTMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Laura Elbers

Business Manager, Netherlands

Tel: +31 6 15197357

Vacancies

Our targets are as diverse (and sometimes even contradictory) as they come, improving time, costs, logistics and quality of supply to meet the demand. This requires highly involved Entrepreneurs, with a thorough and broad understanding of the customers’ site and every detail of the processes in their supply chain. Often, our presence leads to consultancy assignments on investments, implementations of new ways of working, and other logistical questions that require our creativity.
Netherlands

SUPPLY CHAIN ENGINEER

Netherlands

Are you looking for a challenge in the Supply Chain domain, within a people centered organization? Then working within TMC Supply Chain Management as an Engineer is something for you!

Learn more

Netherlands

SUPPLY CHAIN PLANNER

Netherlands

Are you looking for a head start in the Supply Chain domain, or do you want to continue to develop yourself as a Supply Chain Planner? Then working at TMC Supply Chain Management as a Planner is the next step for you!

Learn more

Belgium

PROJECT/LOGISTIC ENGINEER

Belgium

The Project/Logistic Engineer is responsible for coordination of activities associated with lean manufacturing to achieve the most effective and efficient way to manufacture products at high quality and reliable levels in a consistent basis Your main responsibility is to create an effective and efficient way to manufacture products at high quality and reliable levels in a consistent basis.

Learn more

Netherlands

SUPPLY CHAIN SPECIALIST

Netherlands

Heb jij ervaring binnen Supply Chain en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Voor verschillende toonaangevende organisaties en projecten zijn we op zoek naar Supply Chain specialisten. Wil je graag werken binnen de High Tech Industrie? Lees dan snel verder!

Learn more

France

PROJECT BUYER/SUPPLY CHAIN À LYON

France

Purchasing representative to ensure cross-functional alignment on quality, cost, delivery and time requirements

Learn more

Ask your question