Supplier Engineer - Zuid NL - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Supplier Engineer - Zuid NL

De Supplier Engineer is verantwoordelijk voor het begeleiden van een of meerdere leveranciers in het in productie nemen van nieuwe projecten (New Product Introduction).

Supplier Engineer - Zuid NL

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGING ALS SUPPLIER ENGINEER?

Jij weet waar een goed lopend productieproces aan moet voldoen. Door de juiste vragen te stellen aan de betrokken partijen krijg je een beeld van de ‘volwassenheid’ van de leverancier in zijn proces. Vervolgens help je de leverancier om op het gewenste niveau te komen. Je fungeert als spin in het web tussen de ontwikkelafdeling en de leveranciers en richt je hoofdzakelijk op technische aspecten en kwaliteit van zowel het product als het proces.

Veel voorkomende omgevingen zijn semicon, complexe machinebouw, automotive, healthcare, material handling of grafische industrie, in het zuiden van Nederland.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS SUPPLIER ENGINEER?

De ideale kandidaat voor de rol van Supplier Engineer voldoet aan het volgende:

  • Opleiding: HBO of WO-niveau Werktuigbouwkunde, Elektro, Mechatronica of equivalent;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Manufacturing of Process engineer in technisch complexe maak en/of assemblage projecten;
  • Ervaring met project management en kennis van SPC, FMEA, 8D en proces inrichting;
  • Sterke sociale- en communicatieve vaardigheden (zelfverzekerd, overtuigend, proactief, stakeholder management);
  • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift) is een pré.

Lees het artikel van employeneur Joost Fianen die nu werkt op een project als Supply Quality Engineer hier.

| WAT HEEFT TMC NPI JOU TE BIEDEN?

Het team van TMC NPI, bestaande uit 30+ toegewijde technische professionals, ondersteunt in kennisdeling en de implementatie van verbeteringen tussen R&D en Productie. Hoofddoel van NPI is om Time to Market te verkorten (first time right) middels een kritische blik op Reliability, Availability, Manufacturability en Sustainability (RAMS) van een product of proces.

Wij zijn ‘bruggenbouwers’ tussen R&D en productie en spreken de taal van beide werelden. We zijn technisch inhoudelijk en hebben contact met verschillende stakeholders. Vragen vanuit de klant richten zich op Process Development, Manufacturing Engineering, Technical Supplier Engineering, Equipment Engineering, Test/ Proto Engineering of Project Management NPI.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN:

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

  • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
  • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
  • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
  • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
  • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Masja Witteveen - Mathijssen

Business manager New Product Introduction

Tel: +31 (0)6 25 56 03 22

VACANCIES NEW PRODUCT INTRODUCTION

As the demand for NPI professionals is increasing, we are continuously looking to expand our team. Below you can find some frequently occurring NPI opportunities. If you, or someone in your network, is interested in discovering what the TMC Employeneurship model can help you achieve, feel free to get in touch. We look forward to exploring the opportunities with you.
Netherlands

PROCESS DEVELOPMENT ENGINEER - SOUTH NL

Netherlands

As Process Development Engineer (NPI) you will be responsible for the introduction and industrialization of new processes from R&D into the production organization.

Learn more

Netherlands

PROJECT MANAGER NPI - SOUTH NL

Netherlands

As Project Manager (NPI) you will be responsible for meeting the QLTC deliverables during the industrialization process. You will lead a multidisciplinary team of specialists and ensure all team targets are achieved. You have close contact with customers and/or suppliers.

Learn more

Netherlands

MANUFACTURING ENGINEER - SOUTH NL

Netherlands

The Manufacturing Engineer NPI will represent the production department and will serve as the bridge between the client, design, engineering and production departments. You will ensure products are being manufactured and/or assembled correctly and first time right.

Learn more

Netherlands

SUPPLIER ENGINEER - ZUID NL

Netherlands

De Supplier Engineer is verantwoordelijk voor het begeleiden van een of meerdere leveranciers in het in productie nemen van nieuwe projecten (New Product Introduction).

Learn more

Netherlands

EQUIPMENT ENGINEER - ZUID NL

Netherlands

De Equipment Engineer is verantwoordelijk voor het specificeren van nieuwe equipment, het (extern laten) bouwen, valideren en uiteindelijk vrijgave voor productie. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de inrichting van onderhoud gedurende productie en bij end-of-life, ook het afbreken en recyclen van de equipment.

Learn more

Ask your question