STATIC EQUIPMENT ENGINEER – GELEEN - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

STATIC EQUIPMENT ENGINEER – GELEEN

Ben jij de verbinder en inspirator die we zoeken? Ga jij de uitdaging aan om een enthousiast team te laten groeien richting de digitale toekomst?

STATIC EQUIPMENT ENGINEER – GELEEN

We’d love to hear from you.

Apply now

| De functie

In deze functie bied je hoogwaardige service aan bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. Je ondersteunt klanten met een unieke set van diensten en de nieuwste technologieën, waarbij expertise, innovatie en verregaande digitalisering ingezet worden als tools om de best mogelijke service te kunnen bieden. Nu en in de toekomst. En altijd samen met klanten en leveranciers.

De engineers van BU Technology & Innovation (T&I) ondersteunen de BU Maintenance en haar klanten zo efficiënt mogelijk met hun kennis en kunde, zodat er een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de plants gewaarborgd wordt. Daarnaast ondersteunt en adviseert de engineer BU T&I de BU Projects & Turnarounds bij de scoping en uitvoering van studies en projecten. Voor een beperkt aantal uren levert de BU &I diensten aan externe klanten. De diensten worden individueel overeengekomen en zijn divers van het geven van reparatieadviezen tot te auditeren van afdelingen van derden.

Binnen de BU T&I wordt multidisciplinair gewerkt aan het maximaal beschikbaar houden van productie-installaties voor onze partners. De vakdiscipline Static is onderdeel van de Integrity afdeling binnen de BU T&I. Je bezit de kennis om de relevante delen uit bestaande nationale/internationale normen en ontwerpcodes te verwoorden in engineering voor onze klanten. Daarnaast beoordeel je de keuzemogelijkheden die de normen en standaarden, leveranciers en de externe markt je geven en maak je hieruit de optimale keuzes.

| Wat zijn de verwachtingen?

Om succesvol te zijn in deze rol, voldoe je aan de volgende punten:

 • Geven van ondersteuning bij complexe storingen, bijvoorbeeld bij crashes, reparatieteams en participerend in RCA's (Root Cause Analysis).
 • Je bent in staat algemene kennis uit het static vakgebied te combineren met diepgaande kennis van complexe technologie en techniek
 • Je werkt optimale en veilige reparatievoorstellen uit voor drukapparatuur van de verschillende klanten
 • Je zoekt en denkt mee naar praktische oplossingen, maar doet geen concessies aan de integriteit van de installatie en de veiligheid.
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende opdrachten en klanten.
 • Je bent kritisch op de manier van werken en geeft op constructieve wijze aan waar verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

Jouw Achtergrond

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (of hebt een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau) bij voorkeur op werktuigbouwkundig gebied en je bent bereid opleidingen te volgen.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werktuigbouwkundige ervaring opgedaan in de petrochemische of olie & gas industrie.
 • Je bent bekend met de regelgeving t.a.v. drukapparatuur en je bent bereid om je de Europese en internationale normen en ontwerpcodes, zoalsEN13445/EN13480, eigen te maken.
 • Je kunt berekeningen uitvoeren t.b.v. drukapparatuur met één of meerdere softwarepakketten.

| Wat heeft onze Business cel te bieden?

De Business cel is een groep enthousiaste, gelijkgestemde professionals. Onze werkondernemers werken hoofdzakelijk in High-Tech, Automotive en machine-industrieën. Daarnaast werken we samen met een grote hoeveelheid klanten op verschillende niveaus binnen het technisch domein.

| Wat mag je van TMC verwachten?

TMC is een international high-tech consultancy. We leveren kennis en expertise bij onze klanten om hen te assisteren in het realiseren van hun technologische uitdagingen en doelen. Hierdoor stellen wij onze klanten in staat hun competitieve voordelen te behouden binnen de snel veranderende technologische sector.

Bij TMC geloven we dat mensen de drijvende kracht zijn achter technische innovatie. Daarom willen we de best mogelijke condities creëren voor het ontwikkelen van technisch talent. We bieden een uitdagende en motiverende werkomgeving in welke je zelf de leiding hebt over je eigen carrière. Als een Employeneur ben je onderdeel van de TMC familie. Naast bewezen technische expertise staat werkplezier en oprechte interesse centraal in onze cultuur.

| Waarom kiezen voor Employeneurship?

Dankzij ons unieke werkondernemerschapsmodel, zijn we de enige in onze soort binnen de High-Tech consulting sector. Het model is gebaseerd op 5 pilaren.

 • Je ontvangt direct een vast contract. Dit biedt stabiliteit en veiligheid
 • Volledige transparantie in jouw eigen uurtarief en winst. Daarnaast deel je ook mee in deze winst via ons persoonlijke winstdeel systeem
 • Je ontvangt ondersteuning en begeleiding via onze Youniversity. Dit houdt in: een op een coaching, extra trainingen en relevante opleidingen.
 • Een competentie cell structuur. Deze biedt direct toegang tot een relevant netwerk van gelijkgestemden.
 • Het Entrepreneurial lab: Een creatieve werkplek waar nieuwe ideeën en concepten de vrijheid krijgen om uit te groeien tot start-ups.

  Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

  Feel Free to Contact

  Thimo Reijntjens

  Business Manager, Netherlands

  Tel: +31 6 528 926 32

  VACANCIES

  Next to a solid foundation of know-how and experience, a successful mechanical engineer is defined by the natural curiosity to work outside the boundaries of the own domain. An enthusiastic, open and collaborative attitude are key to success within highly demanding and complex R&D and innovation projects, in both large and small organizations.
  France

  INGENIEUR MOTORISTE - TMC PARIS

  France

  Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en moteur thermique, hybride et électrique, rejoignez-nous !

  Learn more

  Italy

  EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

  Italy

  If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

  Learn more

  Netherlands

  EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

  Netherlands

  Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

  Learn more

  France

  PROCESS TOOL ENGINEER - TMC PARIS

  France

  Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en moulage par injection dans le secteur automobile, rejoignez-nous !

  Learn more

  Netherlands

  EMPLOYENEUR @ TMC ENSCHEDE

  Netherlands

  Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

  Learn more

  Ask your question