SENIOR PCB ONTWIKKELAAR - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

SENIOR PCB ONTWIKKELAAR

TMC Electronics is op zoek naar een doorgewinterde PCB ontwikkelaar om het team van onze klant te ondersteunen. Je voelt je goed thuis in de wereld van analoog en digitaal ontwerp, je bent ook gewend om met andere disciplines samen te werken.

SENIOR PCB ONTWIKKELAAR

We’d love to hear from you.

Apply now

| Jouw uitdagingen

Als senior PCB ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van geavanceerde PCB’s met analoge en digitale elektronica. Je hebt interesse buiten je eigen vakgebied, waardoor je in staat bent de taal van andere disciplines als mechanica, software en fysica te begrijpen en met deze disciplines samen te werken, om de eisen boven tafel te krijgen, deze vast te leggen en in een goed werkend design om te zetten. Je bent in staat jouw kennis in een coachende rol door te geven naar minder ervaren ontwikkelaars.

| Wat we van jou verwachten

 • Een afgeronde BSc of MSc opleiding;
 • Ruim 10 jaar ervaring in complex PCB ontwerp (schematics en layout),  zowel analoog als digitaal;
 • Ervaring met vaststellen en documenteren van relevante requirements;
 • Ervaring met meerdere pakketten zoals Altium, EagleCAD en Mentor Graphics;
 • Zowel vaardig in de Nederlandse als de Engelse taal. Andere talen als Frans of Duits zijn een plus;
 • Ervaring met simulaties en checks als signal integrity, power integrity en DfM;
 • Kennis van firmware (zowel FPGA als microprocessoren) om testcode te ontwikkelen;
 • Ervaring met EMC/EMI eisen en de praktische toepassing hiervan;
 • Ervaring met medische, automotive of andere gereguleerde omgevingen is een plus;
 • Een nieuwsgierige, verbindende houding, waarmee je steeds op zoek bent naar verbetering van zowel jezelf als je producten.

| Wat mag je van TMC verwachten?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
 • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Erik Hermans

Business manager Electronics, Netherlands

Tel: +31 (0)6 30 90 58 99

VACANCIES

You typically find TMC Employeneurs in the strategic team of R&D departments in the high-tech industry like those at Philips, TNO, Océ and NXP. Sometimes in the role of project leader, and always as a driving force.
France

DIGITAL HARDWARE ENGINEER - BRETAGNE

France

Are you looking for a new career opportunity? Join us!

Learn more

France

DFT ENGINEER - SOPHIA ANTIPOLIS

France

You are passionate about technology and want to work in an international environment and with likeminded professionals? Join us in the South of France in Sophia Antipolis!

Learn more

Belgium

EMBEDDED SYSTEMS ENGINEER

Belgium

Tant qu’ingénieur systèmes embarqués au sein de TMC, vous aurez un impact direct sur le développement innovant du secteur du transport (aéronautique, spatial, automobile, défense etc.). En travaillant dans des équipes dynamiques et multidisciplinaires, non seulement vous affinerez votre expertise technique, mais vous développerez vos soft skills en collaborant avec votre entourage.

Learn more

Belgium

ELECTRONICS ENGINEER

Belgium

Within a project / product team, you will be required to define, design, validate and test electronic functions, mainly in the aerospace sector.

Learn more

Italy

SENIOR FPGA ENGINEER

Italy

TMC Italy is looking for senior FPGA engineers to support our client's team working on state of the art technologies.

Learn more