SCRUM MASTER - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

SCRUM MASTER

Als Scrum Master bij TMC werk je in de kern van product- en applicatieontwikkelingsprojecten en speel je een cruciale rol in de business van onze klanten. Door het werken in dynamische, multidisciplinaire teams, ontwikkel je zowel je technische kennis als je softskills.

SCRUM MASTER

We’d love to hear from you.

Apply now

| Job omschrijving:

Als Scrum Master coach je je Scrum team volgens de Agile waarden en principes. Je faciliteert effectieve Scrum events en helpt daarmee de teamleden zelforganiserend te worden en je stelt ze in staat om zichzelf continue te verbeteren. Jij hebt de technieken om belemmeringen voor het team te kunnen ontdekken en weg te nemen. Onder jouw leiding wordt jouw team een High Performing Team dat het maximale uit zichzelf haalt en een focus heeft op het creëren van waarde.

Daarnaast werk je nauw samen met de Product Owner en stakeholders. Je hebt de tools om de Product Owner te helpen met het effectief bijhouden van de Product Backlog. Je bent proactief in het samenwerken met stakeholders en je zorgt voor transparantie en duidelijke communicatie over de resultaten van je team.

Wat je het liefste doet:

 • Presenteren van de werkwijze met Agile Scrum en het enthousiasmeren van collega’s om mee te gaan in de verandering;
 • Faciliteren van effectieve Scrum events waarbij iedereen in het team zich veilig voelt om constructief mee te discussiëren;
 • Identificeren en wegnemen van belemmeringen voor het team;
 • Coachen van het team in het proces van zelforganisatie en het zichzelf continue verbeteren;
 • Coördineren met andere Scrum Masters over het oplossen van afhankelijkheden;
 • Ondersteunen van de Product Owner met het managen van de Product Backlog en het maximaliseren van waarde;
 • Het bijhouden van de juiste metrics die de Product Owner en projectmanagement helpen met het nemen van beslissingen;
 • Het helpen van de projectorganisatie met het maken van een Agile project- en releaseplan;
 • Samen met collega Scrum Masters en Agile coaches van TMC actief inzetten op kennisontwikkeling en kennisdeling.

| Wie zoeken we:

Je hebt een Bachelor of Master in Embedded Systems, Computer Science, Informatica of vergelijkbaar, met minstens 5 jaar ervaring als Scrum Master. Uiteraard aangevuld met de juiste certificaten zoals PSM I, PSM II, CSM en bij voorkeur ook in SAFe.

Je bent een teamspeler, maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken en leiderschap te tonen. Je bent pragmatisch, resultaatgericht en denkt als een ondernemer, die proactief uitdagingen aangaat en het aandurft om op meerder projecten tegelijk te werken.

Gedurende je opleiding of tijdens je werk heb je ervaring opgedaan met één of meer van de volgende onderwerpen:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Scrum Master;
 • Uitstekende coaching en communicatie skills;
 • Ervaring met werken in een Agile omgeving en goede kennis van Agile principes;
 • Kennis van software development;
 • Uitstekende kennis van Change Management en aantoonbare bijdrage geleverd in grootschalige Agile transformaties;
 • Ervaring in het faciliteren van Scrum meetings;
 • Bekend met Agile methodieken zoals, Kanban, Continuous Integration, Extreme Programming en/of Test Driven Development;
 • Kennis van Agile frameworks zoals: SAFe, LeSS, Nexus of vergelijkbaar;
 • Adviseren in “Best Practrice” en procesverbeteringen;
 • Bij voorkeur heb je ervaring in domeinen zoals semiconductors, healthcare of consumer electronics;
 • Je bent staat om te multitasken in een snel veranderende omgeving met strakke deadlines;
 • Ervaring met communicatie naar verschillende stakeholders, zowel technisch als niet-technisch.
 • Vloeiend spreken en schrijven in de Nederlandse en Engelse taal is een must.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

TMC Agile is een gespecialiseerde business cel op het gebied van Scrum en Agile. TMC Agile richt zich voornamelijk op High-Tech, Healthcare en Automotive domeinen. Wij geloven dat mensen de kracht achter technische innovaties zijn. Ons ‘Employeneurship’-model is er daarom op gericht om het beste in jou naar boven te halen.

TMC Agile is een enthousiaste, hoogopgeleide, dynamische groep professionals. Onze employeneurs werken op uitdagende projecten en blijven zo scherp op hun technische expertise. Kennis delen staat hoog in het vaandel en dit doen we regelmatig tijdens Pizza- en TechTank sessies. Door met het team samen te komen in onze eigen TMC bar, blijf je met elkaar verbonden.

| Wat kan je verwachten van TMC:

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap. Dit zorgt voor een uitdagende, stimulerende omgeving waar we je graag nader mee laten kennismaken.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. Wij zorgen voor optimale randvoorwaarden voor tech talententen zodat zij waarde toevoegen aan deze ambitieuze en innovatieve organisaties.

We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie

• De YOUrney

• Individuele winstdeling

• Gespecialiseerde Business Cellen

• The Entrepreneurial Lab

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Teun van Hoesel

Business manager Test & Integration | Agile, Netherlands

Tel: +31 (0)6 22 45 75 39

Vacancies

Your hands-on experience with Agile methodologies ensures that every project runs on schedule and that every member of the team works together to achieve the goals. Do you want to further develop as an Agile specialist together with your TMC colleagues? Do you enjoy working in specialized and multidisciplinary teams? Would you like to use your knowledge to assist our customers in their transition to Agile? Then have a look at our open vacancies.
Netherlands

AGILE CONSULTANT

Netherlands

Als Agile Consultant bij TMC werk je aan diverse, uitdagende projecten in de kern van de High Tech, Healthcare of Automotive industrie. Door het werken in dynamische, multidisciplinaire teams, ontwikkel je zowel je technische kennis als je softskills.

Learn more

Netherlands

SCRUM MASTER

Netherlands

Als Scrum Master bij TMC werk je in de kern van product- en applicatieontwikkelingsprojecten en speel je een cruciale rol in de business van onze klanten. Door het werken in dynamische, multidisciplinaire teams, ontwikkel je zowel je technische kennis als je softskills.

Learn more

France

SCRUM MASTER / COACH AGILE - ILE DE FRANCE

France

En équipe, vous serez amené à travailler sur des projets stratégiques de développement de produits innovants.

Learn more

Canada

ANALYSTE D'AFFAIRES - QUÉBEC

Canada

Intégrez une équipe dynamique qui développe des projets innovants à fortes valeurs ajoutées pour le secteur de la banque !

Learn more

Canada

ARCHITECTE SÉCURITÉ

Canada

Intégrez une équipe dynamique qui développe des projets innovants à fortes valeurs ajoutées pour le secteur de la banque !

Learn more

Ask your question