Recruiter - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Recruiter

Voor onze kantoren in Eindhoven, Delft, Utrecht, Geleen, Enschede en Groningen zijn wij op zoek naar recruiters. Niet zomaar recruiters, maar iemand die écht oog voor talent heeft! Een recruiter die uitblinkt in zijn of haar vak en die we eigenlijk niks meer hoeven te vertellen over het vinden van talent.

Recruiter

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Recruitment. Recruiter. Kandidaten werven. Social media. LinkedIn, Twitter, Instagram, Facebook. Beurzen, de sportclub, een verjaardag, you name it. Jij bent altijd bezig om talent te ontdekken en je leeft voor de kick van het daadwerkelijk vinden! Je hebt het talent om talent te zien.

Jij bent degene die ervoor gaat zorgen dat de groeiambities van TMC in Nederland worden behaald want jij zorgt voor nieuwe ondernemende consultants die het verschil gaan maken.

TMC, oftewel The Member Company, werft mensen voor een carrière als ondernemende consultant, dus zoek je veel meer een nieuwe TMC-collega dan een match voor een nieuwe opdracht. Je werft specialisten en/of young professionals, je werft engineers en dat voor meerdere businesscellen.

| WAT MAAKT TMC EEN BIJZONDER BEDRIJF?

Binnen TMC werken we vanuit businesscellen die gebaseerd zijn op technologische kennisgebieden. Doordat de cellen beperkt zijn in grootte en zich optimaal kunnen focussen op een specifiek gebied vormen ze een hoogwaardig kennisnetwerk. Onze professionals bieden met hun kennis en expertise toegevoegde waarde aan opdrachtgevers zodat zij hun continuïteit en innovatiekracht kunnen waarborgen.

Werken als ondernemende consultant betekent dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en daardoor zichzelf optimaal wil ontplooien en ontwikkelen. TMC biedt hiervoor alle randvoorwaarden, zoals een vast dienstverband en gerichte coaching en training. Daarnaast profiteren TMC Employeneurs van een individuele beloning en winstdeling die gerelateerd is aan hun talent en prestatie.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Idealiter beschik je over een aantal jaren werkervaring in een commerciële recruitment functie binnen een technische corporate omgeving of binnen de arbeidsbemiddeling. We zoeken géén commerciële eenling maar juist een teamspeler met een ondernemende instelling, die resultaat boekt met sociale vaardigheden en mensenkennis. En tegelijk met een passie voor innovatie en techniek.

Wat we vragen:

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
  • Social media heeft geen geheimen voor je! De LinkedIn Recruiter Seat ken je beter dan je eigen broekzak. Je bent aantoonbaar succesvol geweest als Recruiter!
  • Netwerk & marktkennis van de tech-industrie zou prettig zijn;
  • Bij voorkeur heb je werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling of in de rol van Corporate Recruiter;
  • Je kunt je vinden in een informele werksfeer waar elke vrijdagmiddag ruimte is voor een gezellige borrel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals met ondernemersbloed, die zeer vakbekwaam zijn en bijna altijd zelfstandig te werk gaan. Ons model voor ‘ondernemende consultant’ is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een vast dienstverband als de kansen van het ondernemerschap. Best of both worlds dus.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovaties. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale hightech industrie, weten we precies wat tech-bedrijven nodig hebben om aan kop te blijven. Of beter gezegd, wie we nodig hebben. Jou.

Als ondernemende consultant maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze werkcultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze professionals en op de prestaties van onze klanten. We dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen belangrijk zijn voor de branche, maar ook op persoonlijk vlak niet mogen ontbreken. Zoals de gezondheid van onze mensen en de leefomstandigheden van onze expats. Zij zijn nu eenmaal familie.

We zien ernaar uit om je te leren kennen. Heb je vragen over de inhoud van de procedure? Bel dan even met Marieke Manders via 06 462 752 52 of mail naar marieke.manders@tmc.nl.


TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Marieke Manders

HR Business Partner, Netherlands

Tel: +31 88 862 2003

Ask your question