QUALITY ASSURANCE SPECIALIST/MANAGER TILL STOCKHOLM - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

QUALITY ASSURANCE SPECIALIST/MANAGER TILL STOCKHOLM

Till teamet inom Life Science i Stockholm söker vi efter en Quality Assurance Specialist/Manager! I rollen som Employeneur får du både utveckla dina tekniska kunskaper och driva din egen utveckling och affär. Du blir del av en innovativ och entreprenöriell organisation där fokuset ligger på ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

QUALITY ASSURANCE SPECIALIST/MANAGER TILL STOCKHOLM

We’d love to hear from you.

Apply now

| VEM ÄR DET VI SÖKER?

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt. För att lyckas med det ges du chansen att själv påverka vilken typ av projekt du tar dig an samt vilken kompetensutveckling du vill investera i. Du styr din karriär helt enkelt.

Som Employeneur i teamet inom Life Science kommer du att arbeta med dina kunskaper inom kvalitet och/eller validering inom Medicintekniska sektorn tillsammans med våra kunder runt om i Storstockholm. Du är driven i att bidra med tänkbara förbättrings-/lösningsförslag för att garantera bästa möjliga resultat, i nya och pågående utvecklingsprojekt.

| VAD FÖRVÄNTAR VI OSS AV DIG?

Vi är nyfikna på dig som har en kandidat- eller magisterexamen i relevant tillämpat vetenskap, t.ex. naturvetare och/eller ingenjörsexamen i bioteknik, medicinteknik, kemiteknik eller annan internationell erkänd likvärdighet. Du talar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva, leda och utveckla kvalitetsarbetet i samverkan med tvärfunktionella team och att utforma system och rutiner från grunden. Vidare har du erfarenhet av tillhörande aktiviteter relaterade till medicintekniska produkter i enlighet med relevanta regulatoriska krav för MDR/IVDR och standarder så som ISO 13485 och ISO 14971 m.fl..

Ett plus är om du har erfarenhet av in vitro-diagnostik (IVD). Du kommer att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, detta gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor. När det gäller teknik har du en bred förståelse.

Du har tidigare erfarenhet av flera eller något av följande:

  • Kvalitetssäkring
  • Regulatory affairs
  • Riskanalyser
  • Release
  • Ärendehantering
  • Audit
  • Datoriserade system
  • Validering
  • GxP

| VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV TMC?

Genom Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och den bygger på fem pelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner och mål.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING
Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras och du tar del av vinsten. Du som Employeneur har möjlighet att själv påverka säljprocessen utifrån din kompetens och vi är transparenta när det kommer till både din omsättning och dina kostnader. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS
Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar nätverk mellan dig och andra Employeneurer med liknande bakgrund. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som möjliggör ett delat engagemang i kombination med kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och är tänkt att stödja dig genom din karriär. Genom personlig 1-1 coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ge dig möjlighet till både personlig och professionell utveckling ser vi som bästa möjliga investering!

THE ENTREPENEURIAL LAB
The Entrepreneurial Lab erbjuder utrymme för Employeneurer inom TMC att samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. The Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för våra kunder. Se The Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder där vi och våra kunder finns. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Portugal, Italien, U.A.E., USA och Kanada. Du får världen som arbetsplats!

| VARFÖR EMPLOYENEURSHIP

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt - du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.


Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Masoud Mojdani

Business Manager, Sweden

Tel: +46 76 640 22 10

Vacancies

Our knowledge is as broad as our customer base is varied. From big international pharmaceutical companies to biological start-ups taking their first steps, we help all our customers to fulfill their ambitions quicker than they would have imagined possible. We help our clients within R&D, with product development, process development and optimisation, and of course with our razor-sharp consultancy and our crystal-clear style of (content) management.
Netherlands

PROJECT ENGINEER (VALIDATION, C&Q)

Netherlands

We are looking for a Dutch speaking project engineer with experience in Commissioning, Qualification and/or Validation within a food or pharma environment.

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Netherlands

QA SPECIALIST

Netherlands

We zijn doorlopend op zoek naar QA specialisten op verschillende niveaus, voor verschillende projecten bij onze klanten. Als QA specialist ben je met je team verantwoordelijk voor alle QA gerelateerde processen.

Learn more

Belgium

PROJECT ENGINEER - LIFE SCIENCES

Belgium

TMC Belgium is looking for enthusiastic starting, junior and medior engineers with an interest for everything that is Life Sciences (Pharmaceuticals, Biotechnology, Medical Devices).

Learn more

Ask your question