QA SPECIALIST - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

QA SPECIALIST

We zijn doorlopend op zoek naar QA specialisten op verschillende niveaus, voor verschillende projecten bij onze klanten. Als QA specialist ben je met je team verantwoordelijk voor alle QA gerelateerde processen.

QA SPECIALIST

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOBOMSCHRIJVING:

Als QA-specialist ben je met je team verantwoordelijk voor alle QA-gerelateerde processen en activiteiten binnen de organisatie van de klant. Bij het implementeren van verbeteringen hou je rekening met kwaliteit in het algemeen, veiligheid, milieu, gezondheid, reliability en kosten. We zijn op zoek naar een kandidaat met een passie voor kwaliteit, die snel kan handelen in een dynamische omgeving.

Verantwoordelijkheden:

 • Implementeren, verbeteren en onderhouden van QA-normen & QMS systemen binnen een farmaceutische of food omgeving;
 • Implementeren, verbeteren en onderhouden van Quality beheersystemen;
 • CAPA, SOPs, deviations, batch records en change controls maken en reviewen;
 • De bestaande systemen challengen door het organiseren en uitvoeren van audits en reviews.

| WIE ZOEKEN WE:

 • Bachelor of Master in food quality management, Life Sciences, Farmaceutische Wetenschappen of een gerelateerde opleiding;
 • Kennis van kwaliteits- en compliance richtlijnen en werkervaring op het gebied van Kwaliteit of Veiligheid, Gezondheid en Milieu in een farma omgeving;
 • Ervaring met GMP in een farmaceutische of food omgeving;
 • Ervaring in het werken binnen een laboratorium, R&D of productie omgeving;
 • Bekwaam in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met SAP en ERP systemen is een pre;
 • Ervaring met CAPA, SOPs, deviations, batch records en change control;
 • Competenties: team speler, overtuigend, beslissend, goede communicator en resultaat gedreven.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

Life Sciences is één van de gespecialiseerde businesscellen van TMC Group. TMC Group voert met haar ruim 1000 hoogopgeleide professionals (Werkondernemers) projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. TMC Life Sciences focust zich op verschillende competenties zoals: Clinical (data) management, Bioprocessing, R&D, Quality & Regulatory en bioinformatics. Van HBO tot PhD en van junior tot Senior profielen.

Het team van werk(onder)nemers bestaat uit werkondernemers die zowel qua profiel, nationaliteit en karakter van elkaar verschillende. Dit maakt het werk van bij TMC Life Sciences zeer dynamisch en geeft het je de mogelijkheid om veel van elkaar te leren, je netwerk uit te breiden en te proeven van verschillende disciplines. TMC Life Sciences is een startende business cell binnen TMC. Er is daarom veel ruimte voor ondernemerschap & creativiteit. We zoeken iemand met een ondernemende mindset en aanstekelijk enthousiasme die ons team komt versterken.

| WAT KAN JE VERWACHTEN VAN TMC:

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap. Dit zorgt voor een uitdagende, stimulerende omgeving waar we je graag nader mee laten kennismaken.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. Wij zorgen voor optimale randvoorwaarden voor tech talententen zodat zij waarde toevoegen aan deze ambitieuze en innovatieve organisaties.

We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:
• Een duurzame werkrelatie
• Youniversity
• Individuele winstdeling
• Businesscellen
• The Entrepreneurial lab

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Annelotte van Rossem

Business Manager Life Sciences, Netherlands

Tel: +31 (0)6 11 38 78 88

Vacancies

Our knowledge is as broad as our customer base is varied. From big international pharmaceutical companies to biological start-ups taking their first steps, we help all our customers to fulfill their ambitions quicker than they would have imagined possible. We help our clients within R&D, with product development, process development and optimisation, and of course with our razor-sharp consultancy and our crystal-clear style of (content) management.
Netherlands

PROJECT ENGINEER (VALIDATION, C&Q)

Netherlands

We are looking for a Dutch speaking project engineer with experience in Commissioning, Qualification and/or Validation within a food or pharma environment.

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

QA SPECIALIST

Netherlands

We zijn doorlopend op zoek naar QA specialisten op verschillende niveaus, voor verschillende projecten bij onze klanten. Als QA specialist ben je met je team verantwoordelijk voor alle QA gerelateerde processen.

Learn more

Belgium

PROJECT ENGINEER - LIFE SCIENCES

Belgium

TMC Belgium is looking for enthusiastic starting, junior and medior engineers with an interest for everything that is Life Sciences (Pharmaceuticals, Biotechnology, Medical Devices).

Learn more

Netherlands

R&D ENGINEER AND SCIENTIST NL

Netherlands

Are you an engineer or scientist that is looking to work at the forefront of innovation in Life Sciences? Are you motivated, best-in-class and passionate about R&D? At TMC, you will find your natural habitat and meet colleagues with a similar mindset.

Learn more

Ask your question