Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

PROJEKTLEDARE TILL SKÖVDE

Vi söker nya employeneurs-kollegor som vill jobba som projektledare.

PROJEKTLEDARE TILL SKÖVDE

We’d love to hear from you.

Apply now

| Arbetsbeskrivning:

Som projektledare kommer du bla att jobba med att utveckla och effektivisera produktionsprocesser, driva projekt för industrialisering, leda och styra projektgrupper i tvärfunktionella team. Många projekt sker i samverkan med externa leverantörer och genom strukturerad problemlösning.

Som projektledare hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor.

| Vi söker:

För att vara aktuell för tjänsten så är det ett krav att du har en Högskole- eller Civilingenjörsexamen. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet från tillverkande industri och liknande arbetsuppgifter. Som person är du driven, serviceminded och samarbetsorienterad.

| vad kan du förvänta dig av tmc:

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVUAL PROFIT SHARING

Employeneurship-modellen erbjuder marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom profit sharing. Genom profit sharingen så har du som employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela i vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS 

 Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY 

 TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

ENTREPENEURIAL LAB 

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över alla gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs med en självgående proaktiv attityd som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer gällande produkter och tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda uppdrag på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara en Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

|KONTAKTINFORMATION:

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Åsa Carlberg

Director Skövde, Sweden

Tel: +46 (0)70 2248121

Vacancies

TMC Manufacturing Support has a proven track record in the high-tech, automotive, food and healthcare industries. If innovative implementation and support methodologies are your second nature, you are more than welcome to team up with us.
Belgium

PLANNING ENGINEER AUTOMATION

Belgium

Heb je een technische achtergrond en hou je van de vrijheid en opwinding om zelfstandig te werken, gecombineerd met de stabiliteit van een vaste werkgever en de inspiratie om met een gemotiveerd team van collega’s te werken? Dan is TMC het juiste bedrijf voor je!

Learn more

France

PMO (PROJECT MANAGER OFFICER) - TOULOUSE

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences d’intrapreneuriat rejoignez-nous !

Learn more

Sweden

PROJEKTLEDARE TILL SKÖVDE

Sweden

Vi söker nya employeneurs-kollegor som vill jobba som projektledare.

Learn more

Netherlands

MANUFACTURING ENGINEER - SMART INDUSTRY

Netherlands

Are you always looking ahead? And are you looking for a technical key-role within Manufacturing and the Smart Industry development? If so, we’ve got a challenging opportunity to join our multi-disciplinary team! By doing so you’ll be increasing your market value and grow an attractive & future-proof profile in the technological sector.

Learn more

Belgium

QUALITY ENGINEER

Belgium

Ben jij een gemotiveerde Quality Engineer met een solide achtergrond in productieomgevingen en op zoek naar spannende nieuwe uitdagingen?

Learn more