Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

PRODUKTIONSINGENJÖR TILL SKÖVDE

I denna tjänst söker vi dig som vill vara med och utveckla produktionslösningar mot framtidens produktion.

PRODUKTIONSINGENJÖR TILL SKÖVDE

We’d love to hear from you.

Apply now

| Dina utmaningar?

Du arbetar operativt med att anpassa våra produktionsflöden till framtidens krav, både genom löpande förbättringsarbete för att optimera verksamheten, och i projektform där din roll blir att på optimalt sätt få in nya koncept och material i våra flödet. 

Som produktionsingenjör hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor.

| Vad förväntar vi oss av dig?

För att vara aktuell för tjänsten så är det ett krav att du har en Högskole- eller Civilingenjörsexamen. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet från liknande roll inom tillverkande industri.

Som person är du driven, serviceminded och samarbetsorienterad.

| Vad kan du förvänta dig av TMC?

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS 

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY 

 TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

THE ENTREPENEURIAL LAB 

 Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

| Varför Employeneurship?

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan! 

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Peter Ingvarsson

Business Manager, Sweden

Tel: +46 (0)709710733

Vacancies

TMC Manufacturing Support has a proven track record in the high-tech, automotive, food and healthcare industries. If innovative implementation and support methodologies are your second nature, you are more than welcome to team up with us.
Belgium

STRATEGIC PURCHASER AUTOMOTIVE

Belgium

TMC is looking for a Strategic Purchaser to support the engineering team focused on the Automotive sector.

Learn more

Netherlands

BUSINESS MANAGER MANUFACTURING SUPPORT - UTRECHT

Netherlands

Ter versterking van het interne team in Utrecht zijn we op zoek naar een junior of medior Business Manager. We komen graag in contact met een ondernemende collega met ervaring binnen de (technische) arbeidsbemiddeling of commerciële ervaring binnen de techniek die uitkijkt naar een tweede of derde stap in zijn carrière.

Learn more

Sweden

PROJEKTLEDARE INDUSTRIPROJEKT SKÖVDE

Sweden

Vi söker nya Employeneurs-kollegor som vill jobba som projektledare.

Learn more

Sweden

PRODUKTIONSINGENJÖR TILL SKÖVDE

Sweden

I denna tjänst söker vi dig som vill vara med och utveckla produktionslösningar mot framtidens produktion.

Learn more

Belgium

PLANNING ENGINEER AUTOMATION

Belgium

Heb je een technische achtergrond en hou je van de vrijheid en opwinding om zelfstandig te werken, gecombineerd met de stabiliteit van een vaste werkgever en de inspiratie om met een gemotiveerd team van collega’s te werken? Dan is TMC het juiste bedrijf voor je!

Learn more