PRODUCTION ENGINEER - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

PRODUCTION ENGINEER

Wil jij de ervaring op doen om projectleider te kunnen worden? Of juist doorgronden hoe een productieproces in elkaar zit en hoe het (nog) beter kan?

PRODUCTION ENGINEER

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als productie engineer beslis jij mee over de toekomstige business en werk je in een internationale werkomgeving.

Je kan verantwoordelijk zijn voor het in teamverband projectmatig definiëren en implementeren van nieuwe productieprocessen. Denk hierbij aan een nieuwe robot die moet worden aangeschaft voor aan de productielijn.

Maar ook het ondersteunen en verbeteren van de huidige productieprocessen kan onderdeel van je takenpakket zijn. Als er een nieuw product aankomt, ga jij kijken wat dit voor gevolgen heeft voor de bestaande productie lijn.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Technische opleiding (bij voorkeur Mechatronica, Autotechniek, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde)
  • Bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring of een starter met affiniteit met of interesse in productietechnieken
  • Ervaring of affiniteit met LEAN Manufacturing en/of Six Sigma
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk)

| WAT MAG JE VERWACHTEN VAN TMC?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

  • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
  • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
  • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
  • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
  • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-up

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Paul van den Berge

Business Manager Manufacturing Support, Netherlands

Tel: 06-11452114

VACANCIES

Our targets are as diverse (and sometimes even contradictory) as they come: achieve more yield, sustainability and quality, against reduced cost, waste and energy use. This requires highly involved Entrepreneurs, with a thorough and broad understanding of the customers’ site and every detail of the processes in their supply chain. Often, our presence leads to consultancy assignments on investments, up and downscaling productions, and other logistical questions that require our creativity.
Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

France

INGÉNIEUR QUALITÉ PROJETS FOURNISSEURS - ILE DE FRANCE

France

Dans le cadre de notre développement dans le secteur automobile, vous serez amené à travailler sur des projets stratégiques pour la sécurité active et passive des passagers .

Learn more

Belgium

PRODUCTION ENGINEER

Belgium

Heb je een passie voor automatisatie en het innoveren van productieprocessen? Overleg je in je projecten graag met verschillende interne en externe partijen om tot het beste resultaat te komen? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! TMC is immers dringend op zoek naar gemotivereerde Production Engineers PLC & SCADA om de process optimalisatie teams bij onze klanten te ondersteunen.

Learn more

Belgium

SUPPLY CHAIN ENGINEER

Belgium

Do you have a passion for continuous improvement? Do you like analysing production flows, finding bottlenecks and suggest improvements? Look no further!

Learn more

Netherlands

(SENIOR) MANUFACTURING ENGINEER

Netherlands

Als (Senior) Manufacturing engineer ben je het spin in het web tussen de techniek en de realisatie. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting, ondersteuning en verbetering van het montageproces van verscheidene modules. Met als doel de kwaliteit te waarborgen.

Learn more

Ask your question