Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

PLC- OCH ROBOTPROGRAMMERARE TILL SKÖVDE

Till TMC i Skövde söker vi PLC- och robotprogrammerare och automationsingenjörer. Vi är nyfikna på dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med erfarenhet från programmering och automation.

PLC- OCH ROBOTPROGRAMMERARE TILL SKÖVDE

We’d love to hear from you.

Apply now

| Dina utmaningar?

Som programmerare hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor.

| Vad förväntar vi oss av dig?

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt. För att lyckas med det ges du chansen att själv påverka vilken typ av projekt du tar dig an samt vilken kompetensutveckling du vill investera i. Du styr din karriär helt enkelt. 

Vi är nyfikna på dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör och som arbetat minst två år med PLC-programmering, automation och maskin-kommunikation. Du har i tidigare projekt aktivt jobbat mot leverantörer och/eller andra delar av utvecklingen. Du har kunskap i PLC-verktyg som Siemens S7, Sinumerik, TIA och Rockwell automation.

| Vad kan du förvänta dig av TMC?

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP 

 På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING 

 Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

THE ENTREPENEURIAL LAB

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

| Varför Employeneurship?

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Peter Ingvarsson

Business Manager, Sweden

Tel: +46 (0)709710733

Vacancies

Our Employeneurs stand out through their high level of education and specific area of expertise with over five years of experience in machine construction, packaging, beverage, pharmacy, food, infra, marine or offshore. Moreover they make a difference because of their entrepreneurial attitude. And they excel in more than knowledge alone: as strong communicators, proactive, intellectual, energetic and social individuals they are not easy to come by.
Sweden

PLC- OCH ROBOTPROGRAMMERARE TILL SKÖVDE

Sweden

Till TMC i Skövde söker vi PLC- och robotprogrammerare och automationsingenjörer. Vi är nyfikna på dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med erfarenhet från programmering och automation.

Learn more

Italy

TEST AUTOMATION ENGINEER - MILAN

Italy

As a Test Automation Engineer you will work on automatizing complex test plans (functional, non-functional, regression, integration, performance, load, UAT, security) for telco and automotive projects

Learn more

Sweden

AUTOMATIONSINGENJÖR TILL SKÖVDE

Sweden

I denna tjänst söker vi dig som vill vara med och utveckla produktionslösningar mot framtidens produktion.

Learn more

France

AUTOMATICIEN - TOULOUSE H/F

France

Vous avez toujours souhaité travailler en mode projet, en lien avec les énergies renouvelables ? Intégré à notre équipe, vous serez amené à transférer un programme existant sur un PC industriel. Vous serez amené à améliorer le système existant, le tester et le critiquer.

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC ENSCHEDE

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more