PCB ONTWIKKELAAR - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

PCB ONTWIKKELAAR

TMC Electronics is op zoek naar een ervaren PCB ontwikkelaar om het team van onze klant te ondersteunen. Je voelt je goed thuis in de wereld van analoog en digitaal ontwerp en je bent gewend om met andere disciplines samen te werken. Wil je graag werken bij een informele, inspirerende en vooruitstrevende organisatie? En wil je meer weten over ons unieke Employeneurship model?

PCB ONTWIKKELAAR

We’d love to hear from you.

Apply now

| Jouw uitdagingen?

Als PCB ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van geavanceerde PCB’s met analoge en digitale elektronica. Je hebt interesse buiten je eigen vakgebied, waardoor je in staat bent de taal van andere disciplines, zoals mechanica en software te begrijpen en met deze disciplines samen te werken, om de eisen boven tafel te krijgen, deze vast te leggen en in een goed werkend design om te zetten. Je zorgt ervoor dat jouw werk aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet door bijvoorbeeld het opstellen en uitvoeren van gedegen testen. Je bent in staat jouw kennis in een coachende rol door te geven naar minder ervaren ontwikkelaars

| Wat we van jou verwachten?

 • Een afgeronde BSc of MSc opleiding in Electronics;
 • Ruime werkervaring in complex PCB ontwerp (schematics), zowel analoog als digitaal;
 • Ervaring met het vaststellen en documenteren van relevante requirements;
 • Ervaring met meerdere pakketten zoals Altium, EagleCAD en Mentor Graphics;
 • Ervaring met simulaties en checks als signal integrity, power integrity en DfM;
 • Kennis van firmware (zowel FPGA als microprocessoren) om testcode te ontwikkelen;
 • Ervaring met EMC/EMI eisen en de praktische toepassing hiervan;
 • Ervaring met softwareontwikkeling in C/C++ is een plus;
 • Ervaring met firmwareontwikkeling in VHDL/Verilog is een plus;
 • Ervaring met medische, automotive of andere gereguleerde omgevingen is een plus;
 • Een nieuwsgierige, verbindende houding, waarmee je steeds op zoek bent naar verbetering van zowel jezelf als ook je producten;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

| Wat heeft onze businesscel te bieden?

Binnen onze Electronics business cel vind je een hecht team van specialisten binnen hun vakgebied, waarin nieuwe teamleden zich snel thuis zullen voelen, zowel op persoonlijk vlak als professioneel. Stuk voor stuk engineers met een sterke ondernemende instelling en passie voor technologie, die continue investeren in hun ontwikkeling om daarmee de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Wij zijn trots dat we samen de best passende en meest uitdagende projecten vinden en daarmee altijd gaan voor maximale tevredenheid voor jou.

| Wat mag je van TMC verwachten?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| Waarom kiezen voor Employeneurship?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
 • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Tom Blaauw

Business manager Electronics, Netherlands

Tel: +31 (0)6 46 81 12 83

VACANCIES

You typically find TMC Employeneurs in the strategic team of R&D departments in the high-tech industry like those at Philips, TNO, Océ and NXP. Sometimes in the role of project leader, and always as a driving force.
Belgium

ELECTRONICS ENGINEER

Belgium

Within a project / product team, you will be required to define, design, validate and test electronic functions, mainly in the aerospace sector.

Learn more

Netherlands

EMBEDDED SOFTWARE DESIGNER

Netherlands

TMC Electronics is looking for an embedded software designer to support our client's team working on state of the art technologies. It is essential that you are a hands-on person with excellent engineering skills and a personal drive to achieve project goals.

Learn more

Netherlands

FPGA SPECIALIST

Netherlands

TMC Electronics is looking for an FPGA engineer to support our client's team working on state of the art technologies. It is essential that you are a hands-on person with excellent engineering skills and a personal drive to achieve project goals.

Learn more

Netherlands

(SENIOR) PBC ENGINEER

Netherlands

TMC Electronics is looking for a (Senior) PCB Engineer to support our client's team working on state of the art technologies. It is essential that you are a hands-on person with excellent engineering skills and a personal drive to achieve project goals.

Learn more

Belgium

PCB DESIGNER

Belgium

TMC Science & Technology is looking for systems engineers to support our clients’ team working on state of the art technologies.

Learn more