ONDERHOUDSMONTEUR - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

ONDERHOUDSMONTEUR

Vind je het uitdagend om een volledig machine park te onderhouden? Werk je graag zelfstandig? Ben je praktisch ingesteld, maar wil je ook jezelf blijven ontwikkelen?

ONDERHOUDSMONTEUR

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als onderhoudsmonteur bij TMC ben je verantwoordelijk voor het analyseren, lokaliseren en verhelpen van storingen binnen een machinepark. Afhankelijk van jouw interesses en ervaring kunnen deze storingen op mechanisch, hydraulisch, pneumatisch, elektrisch of besturingstechnisch gebied zijn.

Naast het uitvoeren van preventieve- en correctieve onderhoudswerkzaamheden, ben je verantwoordelijk voor het verrichten van instel-, afstel en uitlijningswerkzaamheden. Hiernaast geef je trainingen en ben je bezig met het begeleiden van nieuwe en huidige werknemers.

Je adviseert en ondersteunt de technische dienst betreffende modificaties, revisies, preventies en afname van nieuwe en gebruikte installaties. Tevens monteer en demonteer je onderdelen van bovengenoemde machines welke je zo nodig pasklaar maakt, aanpast of laat vervaardigen.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

  • Bachelor elektromechanica of MBO niveau 4 in de richting van werktuigbouwkunde of mechatronica;
  • Je bent analytisch en kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt een passie voor sleutelen en lost storingen graag op;
  • Je bent bereid om in 3-ploegen te werken (ochtend, middag, nacht).

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

Field Service en International Site Management biedt ondersteuning over de hele wereld voor de installatie, inbedrijfstelling en onderhoud van machines. Samen met ons Employeneurship model bieden wij persoonlijke ontwikkeling op basis van je doelstellingen en combineren dit met projecten in verschillende omgevingen. Door dit te doen zal je ervaring opdoen waar je de rest van je carrière veel profijt van hebt om tot jouw uiteindelijke doel te geraken.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband

• Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert

• YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen

• Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk

• The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Yannick Vliegen

Business manager Field Service | International Site Management, Netherlands

Tel: +31 (0)6 20 45 29 49

VACANCIES

The work we do for our clients varies from installation and maintenance to testing and solving malfunctions. This means our Employeneurs are equally at ease overseeing the complete installation of new machine parks, as they are being responsible for Site Management.
Belgium

INTERNATIONAL SITE MANAGER

Belgium

Are you the person who is in control? Can you manage the realization of a machine or installation? Are you willing to travel abroad for longer periods? And are you the person who can communicate with people from different countries? Then we are looking for you as an International Site Manager!

Learn more

Netherlands

ONDERHOUDSMONTEUR

Netherlands

Vind je het uitdagend om een volledig machine park te onderhouden? Werk je graag zelfstandig? Ben je praktisch ingesteld, maar wil je ook jezelf blijven ontwikkelen?

Learn more

Netherlands

COMMISSIONING ENGINEER MIDDEN/WEST

Netherlands

Vind je het leuk om de wereld rond te reizen? Houd je van het in bedrijf nemen van productielijnen, High Tech-apparatuur of zelfs achtbanen? Als het antwoord op alle vragen ja is, willen we graag in contact komen met jou!

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

COMMISSIONING ENGINEER

Netherlands

Do you like to travel around the world? Do you enjoy commissioning production lines, High Tech equipment or even rollercoasters? If the answer to the above is yes, we would like to get in contact with you!

Learn more