Mechatronics Development Engineer - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Mechatronics Development Engineer

Ben jij die gedreven, kundige Mechatronics Development Engineer die onze klanten gaat helpen bij uitdagende technologische vraagstukken binnen de high-tech, automotive of machinebouw? Lees dan snel verder!

Mechatronics Development Engineer

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als mechatronic development engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van mechatronische systeemconcepten. Je werkt aan projecten variërend van onder andere hightech tot medische of robotische systemen in verschillende stadia van het ontwikkelproces. Dat betekent dat je het ene moment met het ontwerp bezig bent en het andere moment met het bouwen van een testopstelling of met het productieproces. Na de realisatie van de gekozen oplossing ben je zelf verantwoordelijk voor de validatie ervan.

In jouw rol breng je inhoudelijke samenhang tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie. Je bent de link tussen onder andere de mechanica, elektronica en software. Naast jouw technische werkzaamheden, geef je inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager, zowel bij de acquisitie als bij de overdracht van het projectresultaat naar de klant.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

Als Mechatronics Development Engineer ben je betrokken bij het opstellen van de requirements en verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en integratie van de mechatronische architectuur. Daarnaast geef je technische sturing aan diverse engineers zodanig dat er uiteindelijk een werkend systeem met de juiste technische functionaliteit bij de klant opgeleverd wordt.

  • MSc/ PhD in Mechanical, Electronics, Physics, Mechatronics, Robotics;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met een specialisatie in b.v. (system) control;
  • Ervaring met software als MATLAB/Simulink en Model Analysis
  • Ervaring met system integration van mechatronische systemen
  • Je bent een teamspeler en neemt verantwoordelijkheid binnen en buiten de projecten;

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN

TMC Mechatronics is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

| Wat MAG je VAN TMC verwachten

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

  • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
  • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
  • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
  • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
  • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups


TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Ruud van der Zwaluw

Business Manager, Netherlands

Tel: +31 (0)615 541 970

VACANCIES

Our business-minded and innovative experts currently work at almost all high-tech and automotive companies in the region. Our Employeneurs are the types that hit the ground running, bringing their specific domain and professional knowledge to the heart of our clients’ business. And there’s still room for more.
Belgium

CONTROL SYSTEM ENGINEER

Belgium

Do you like to work on control systems in the automotive sector? Do you like to be involved in the development and validation of mechatronic products? Do you believe that personal development is still important? TMC is the right company for you!

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC ENSCHEDE

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Belgium

FUNCTIONAL SAFETY & SYSTEMS ENGINEER

Belgium

TMC is looking for Functional Safety & Systems Engineers to support the engineering team focused on the Automotive sector.

Learn more

Ask your question