Shapecaret-double-leftcaret-double-rightcaret-downcaret-leftcaret-right-circlecaret-rightShapeclosedropdownexpand morefacebookLogolinkedinlogo-footerlogo-marklogo-mobilemailsearchtwitteryoutube
Menu Close

MECHANISCH ONTWERPER (SENIOR)

| JOBOMSCHRIJVING:

Als Mechanical Design Engineer bij TMC ben je verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp tot detailengineering voor een grote variatie aan mechanisch en mechatronische machines en producten.    

Als Mechanical Design Engineer ben jij verantwoordelijk voor het verder uitwerken van het concept totdat dit voldoet aan (klant)specificaties. Je bent van het begin tot eind inhoudelijk betrokken. Je denkt al mee in de conceptfase en bent vervolgens binnen het projectteam verantwoordelijk voor creatieve en kosteneffectieve oplossingen. Je werkt gestructureerd en weet doortastend problemen op te lossen.


| WIE ZOEKEN WE:

  • Bachelor/Master in (Elektro)Mechanica of gelijkwaardig door ervaring;
  • Je hebt minstens 5 jaar relevante werkervaring als Mechanical Engineer / Constructeur;
  • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in een technische omgeving;
  • Goede kennis van Inventor/Pro-Engineer/PTC Creo;
  • Sterke communicatie skills in het Nederlands zijn een must; 
  • Verder ben je analytisch, besluitvaardig en stressbestendig. 


| WAT KAN JE VERWACHTEN VAN TMC:

Dankzij ons unieke Employeneurship model kun jij je optimaal ontwikkelen.  De Employeneurs bij TMC zijn technische specialisten die de voordelen van een dienstverband combineren met de mogelijkheden van ondernemerschap. Ze blijven zichzelf voortdurend ontwikkelen en zorgen daarmee voor toegevoegde waarde, voor zichzelf en vooral voor de organisatie waar ze voor werken.

Dit betekent o.a. 1-op-1 coaching, technische training, persoonlijke ontwikkeling en een breed netwerk in de TMC organisatie. Tot je arbeidsvoorwaarden behoren een bovengemiddeld salaris, een winstdeling, een persoonlijk opleidingsbudget en nog veel meer aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Bij TMC combineer je de zekerheid van een vast contract met de voordelen van het ondernemerschap. Je houdt meer energie over om je te focussen op je taken en op je ambities voor de toekomst, omdat de onzekerheden ontbreken die gepaard gaan met het runnen van een eigen bedrijf.

Het is belangrijk om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Apply now