MACHINE LEARNING ENGINEER - STOCKHOLM - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

MACHINE LEARNING ENGINEER - STOCKHOLM

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som kombinerar passionen för entreprenörskap tillsammans med tryggheten i en anställning, och där du har frihet att påverka dina utvecklingsmöjligheter och din karriär? Läs vidare.

MACHINE LEARNING ENGINEER - STOCKHOLM

We’d love to hear from you.

Apply now

Har du en bakgrund inom datavetenskap, brinner för AI och maskininlärning samt gillar att utmanas och lösa komplexa problem kan du vara en bra matchning för oss på TMC. På TMC får du möjlighet att arbete med olika branscher och kunder, du kommer att arbeta med utveckling av maskininlärningsmodeller och påverkar, bygga och underhålla storskalig datainfrastruktur.

|DINA UTMANINGAR?  

I rollen som Employeneur inom maskininlärning tar du dig an spännande projekt där du jobbar med att förenkla komplexa problem. Du utvecklar teknik som kan bete sig intelligent och har arbetar med att öka systemens kunskap eller förmåga att uppvisa intelligenta beteenden genom olika former av inlärning. Du arbetar med att driva optimering och öka effektiviteten i processer samt även testning för att förbättra datakvaliteten.

|VAD FÖRVÄNTAR VI OSS AV DIG? 

För att passa in i vårt team tror vi att du är analytisk, har starka kommunikativa färdigheter och har ett stort eget driv, samt ett intresse för att skapa affärsvärde med hjälp av data, maskininlärning och AI. Du har hög samarbetsförmåga, tycker om att dela med dig av dina kunskaper.

Din kompetens:

  • Högskole- eller universitetsutbildning inom datateknik, statiskt, matematik eller liknande
  • Goda kunskaper i Python, R och SQL
  • Erfarenhet från Tesorflow eller liknande ramverk
  • Big Data-miljöer
  • Agila utvecklingsmetoder såsom Scrum

|VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV TMC? 

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare: 

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP   

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.  

INDIVIDUAL PROFIT SHARING   

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar! 

BUSINESS CELLS  

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte. 

YOUNIVERSITY  

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering. 

THE ENTREPENEURIAL LAB  

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.  

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.   

|VARFÖR EMPLOYENEURSHIP? 

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.   

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan! 

 

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Madelene Berg

Business Manager, Sweden

Tel: 0722-25 06 64

Vacancies

To make it a successful journey, TMC is recruiting multi-skilled and results-driven experts who are specialized in collecting, analyzing, interpreting and visualizing data. We are currently looking for Data Scientists, Data Architects, Data Analysts, Data Rendering Specialist, Business Analysts, Digital Marketing Experts and many others. 
Netherlands

MEDIOR/SENIOR DATA ENGINEER

Netherlands

In this position you are responsible for building and managing the infrastructure and components that will handle all the data and logic of our domain. Every day, you work in close cooperation with the business owners, product developers and application developers to create the best solutions.

Learn more

Netherlands

SENIOR DATA ENGINEER

Netherlands

In this position you will be part of the data team. The data team is a group of highly skilled and self-motivated people. You will build and manage a AWS cloud-based IoT and Big Data infrastructure.

Learn more

Netherlands

JUNIOR/MEDIOR DATA SCIENTIST

Netherlands

In this position you will be responsible for developing new technologies for machines and vehicles. You will use data analytics and machine learning techniques to predict machine behavior and derive the optimal settings for robots, autonomous vehicles and industrial machines.

Learn more

Sweden

MACHINE LEARNING ENGINEER - STOCKHOLM

Sweden

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som kombinerar passionen för entreprenörskap tillsammans med tryggheten i en anställning, och där du har frihet att påverka dina utvecklingsmöjligheter och din karriär? Läs vidare.

Learn more

Sweden

DATA SCIENTIST - STOCKHOLM

Sweden

Är du intresserad av att jobba i ett bolag som kombinerar passionen för entreprenörskap tillsammans med tryggheten i en anställning, och där du har frihet att påverka dina utvecklingsmöjligheter och din karriär? Läs vidare.

Learn more