Lab Technician Chemical (South East NL) - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Lab Technician Chemical (South East NL)

Heb jij ervaring als een lab technician en wil jij bijdragen aan onderzoeken over energie, chemische processen of de farmacie? Dan is de functie Lab Technician Chemical wat voor jou!

Lab Technician Chemical (South East NL)

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als lab technician ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en uitvoeren van experimenten op lab schaal of pilot schaal. Je bent enthousiast, kan werken in een teamverband en kan daarin zelfstandig taken oppakken. Je krijgt energie van werken op een lab en werkt graag hands-on.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

 • HBO/Bsc in chemie met 2 jaar werkervaring in een lab omgeving
 • Je hebt ervaring met relevante analysetechnieken en methoden
 • Je hebt ervaring in de volgende sectoren: chemie, voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische sector of energiesector
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Je werkt veilig en zorgvuldig

| WAT HEEFT EEN TMC BUSINESS CEL JOU TE BIEDEN?

Onze business cellen werken op basis van drie principes:

 • We zijn liever de beste dan de grootste
 • Samen staan we sterker dan alleen
 • Waardes en ethiek gaan boven regels

| WAT KUN JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een internationaal hightech consultancy bedrijf dat expertise levert aan onze klanten om ze te ondersteunen in het behalen van hun technische uitdagingen. Om dit te bereiken, werkt TMC als een expertise centrum voor zijn klanten om ze te helpen competitief te blijven in de veranderende Chemische-, Hightech- en Life Science sector.

Bij TMC geloven we dat mensen de drijvende kracht zijn achter technische innovaties. Daarom creëren wij een omgeving waar technisch talent zich het beste kan ontwikkelen. Wij bieden jou een uitdagende en stimulerende omgeving waar jij de richting van je eigen carrière kan bepalen.

Als een werkondernemer ben je onderdeel van de TMC familie. Naast onze uitstekende technische expertise is ook gezelligheid en betrokkenheid een belangrijk onderdeel van onze cultuur.

| WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR HET WERKONDERNEMERSCHAP?

Wij zijn uniek door ons werkondernemerschap model welke een innovatie is in de hightech consultancy industrie. Het is het business relatie model van de 21ste eeuw voor technische professionals. Het werkondernemerschap model is gebouwd op 5 pilaren.

 1. Je krijgt een vast contract, dit zorgt voor zekerheid en stabiliteit
 2. Je weet je eigen marktwaarde en deelt in de winst die je zelf genereert via een individuele winstdeling.
 3. Wij zullen je ondersteunen met 1-op-1 coaching en training, ontwikkeld om jouw ondernemende eigenschapen te ondersteunen en verder te ontwikkelen.
 4. De competentie cellen structuur zorgt voor een sterk en relevant netwerk.
 5. The entrepreneurial lab (TEL): Dit is een plek waar nieuwe ideeën kunnen worden uitgewerkt met een mogelijkheid om je eigen start-up te vormen.


TMC is an equal opportunity employer and values diversity. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status, veteran status, or disability status.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Luuk Louisse

Business Manager Chemical, Netherlands

Tel: +31 6 219 051 31

Vacancies

We work with a wide range of customers in this field, from large international food companies to smaller biotech start-ups. These companies ask our help in projects varying from R&D, product development, process development and improvement, to consultancy and (content) management assignments.
Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

WERKONDERNEMER CHEMICAL - MATERIALEN

Netherlands

Als Werkondernemer bij TMC Chemical werk je aan de ontwikkeling en optimalisatie van innovatieve producten en processen binnen onder andere de Materialen- en Hightechindustrie. Zo werk je met TMC en haar klanten bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van nieuwe composieten, coatings, biobased materialen, hightech apparaten en nog veel meer. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwsgierige en ondernemende chemical engineers en materiaalkundigen om ons team van chemical Werkondernemers te versterken.

Learn more

Netherlands

CHEMICAL ANALYST

Netherlands

Heb jij ervaring als chemisch analist en vind jij het gaaf om bij te dragen aan een duurzame wereld? Heb jij een passie voor werken op het lab en wil jij je bijdrage leveren aan belangrijke onderzoeken? Dan is de functie Chemical Analyst wat voor jou!

Learn more

Netherlands

QUALITY ENGINEER PHARMA/BIOTECH (SOUTH-EAST NL)

Netherlands

Do you also derive satisfaction when something is working efficiently and as intended? Are you passionate about quality and thrive for perfection? At TMC, you will have the opportunity to work with a motivated team of employeneurs with a similar mindset.

Learn more

Netherlands

LAB TECHNICIAN CHEMICAL (SOUTH EAST NL)

Netherlands

Heb jij ervaring als een lab technician en wil jij bijdragen aan onderzoeken over energie, chemische processen of de farmacie? Dan is de functie Lab Technician Chemical wat voor jou!

Learn more

Ask your question