KONSTRUKTÖRER OCH BERÄKNINGSINGENJÖRER I GÖTEBORG - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

KONSTRUKTÖRER OCH BERÄKNINGSINGENJÖRER I GÖTEBORG

Vill du vara med och få TMC att växa samtidigt som du är ute på ett spännande uppdrag hos någon av våra kunder? Till vårt team inom Mechanical Engineering på TMC i Göteborg söker vi just nu konstruktörer och beräkningsingenjörer med minst två års relevant erfarenhet.

KONSTRUKTÖRER OCH BERÄKNINGSINGENJÖRER I GÖTEBORG

We’d love to hear from you.

Apply now

| Vad förväntar vi oss av dig?

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt. För att lyckas med det ges du chansen att själv påverka vilken typ av projekt du tar dig an samt vilken kompetensutveckling du vill investera i. Du styr din karriär helt enkelt.

Du är utbildad högskole- eller civilingenjör och har arbetat minst två år med konstruktion, design eller beräkning. Du har i tidigare projekt aktivt deltagit i utvecklingsprocessen, jobbat mot leverantörer/kunder och/eller testning av system och funktioner. Vi ser gärna att du kan både engelska och svenska och att du har erfarenhet av minst ett CAD-system eller beräkningsprogram.

| Vad kan du förvänta dig av TMC?

Genom Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och den bygger på fem pelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP
På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner och mål.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras och du tar del av vinsten. Du som Employeneur har möjlighet att själv påverka säljprocessen utifrån din kompetens och vi är transparenta när det kommer till både din omsättning och dina kostnader. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS
Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar nätverk mellan dig och andra Employeneurer med liknande bakgrund. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som möjliggör ett delat engagemang i kombination med kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY
TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och är tänkt att stödja dig genom din karriär. Genom personlig 1-1 coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ge dig möjlighet till både personlig och professionell utveckling ser vi som bästa möjliga investering!

ENTREPENEURIAL LAB
The Entrepreneurial Lab erbjuder utrymme för Employeneurer inom TMC att samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. The Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för våra kunder. Se The Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder där vi och våra kunder finns. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Portugal, Italien, U.A.E., USA och Kanada. Du får världen som arbetsplats!

| Varför Employeneurship?

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt - du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Johan Hjörne

VACANCIES

Next to a solid foundation of know-how and experience, a successful mechanical engineer is defined by the natural curiosity to work outside the boundaries of the own domain. An enthusiastic, open and collaborative attitude are key to success within highly demanding and complex R&D and innovation projects, in both large and small organizations.
France

INGENIEUR MOTORISTE - TMC PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en moteur thermique, hybride et électrique, rejoignez-nous !

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Italy

AEROSPACE ENGINEER

Italy

TMC is building up a team of people in the EU with different skills who will work on designing and developing their products for aerospace sector.

Learn more

France

PROCESS TOOL ENGINEER - TMC PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en moulage par injection dans le secteur automobile, rejoignez-nous !

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC ENSCHEDE

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Ask your question