JUNIOR BUSINESS MANAGER TMC ELECTRONICS - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

JUNIOR BUSINESS MANAGER TMC ELECTRONICS

Voor ons kantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Junior Business Manager. Ben jij op zoek naar een baan waar veel ruimte is voor ontwikkeling, vrijheid, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en waar de focus op mensen ligt? En waar je nauw gaat samenwerken met en voor de grootste hightech organisaties uit de regio? Dan is TMC Electronics wellicht de match voor jou.

JUNIOR BUSINESS MANAGER TMC ELECTRONICS

We’d love to hear from you.

Apply now

Om onze groeiambitie verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar een Junior Business Manager die zich verder wil ontwikkelen in recruitment, het opbouwen van een eigen team en de begeleiding hiervan en key account management. In deze rol word je wegwijs gemaakt in de wereld van consultancy van technische professionals, en word je aan de hand van een mentor-collega opgeleid tot Business Manager.

Binnen TMC, oftewel The Member Company, werken we vanuit businesscellen die gebaseerd zijn op technologische kennisgebieden. Doordat de cellen beperkt zijn in grootte en daardoor optimaal kunnen focussen, vormen ze een hoogwaardig kennisnetwerk.

| DE AANDACHTSGEBIEDEN VAN EEN BUSINESS MANAGER BIJ TMC:


Recruitment

Bij TMC Electronics werven we wereldwijd hoogopgeleide professionals binnen de wereld van electronica. Deze kandidaten gaan carrière maken als ondernemende consultants. We noemen onze consultants werkondernemers. Je bent dus op zoek naar een nieuwe TMC-collega waar je een langdurige relatie mee gaat ontwikkelen. Jij zoekt en vindt zelf specialisten voor TMC Electronics. Uiteraard word je hier maximaal in begeleid. De kandidaten neem jij zelf aan, en maken hierna ook deel uit van jouw team, waarna je ze actief zal begeleiden in hun carrièreontwikkeling.

Field Management

Als Field Manager begeleid je de werkondernemers uit jouw groep van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden.

Business Development
Het uitbouwen van bestaande relaties en zorgdragen voor bestaande accounts is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.


| WAT MAAKT TMC EEN BIJZONDER BEDRIJF?

Werken als werkondernemer betekent dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en daardoor zichzelf optimaal wil ontplooien en ontwikkelen. TMC biedt hiervoor alle mogelijkheden, zoals een vast dienstverband en gerichte coaching en training. Daarnaast profiteren ondernemende consultants bij TMC van een individuele beloning en winstdeling die gerelateerd is aan hun talent en prestatie, als ook de mogelijkheid om bij te dragen aan een project in het TEL lab of zelf een project op te starten en zeker niet te vergeten: onze hybrid teaching mogelijkheden We vertellen je graag meer over ons inspirerend werkondernemerschapsmodel en de 5 pilaren tijdens een verkennend gesprek.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Idealiter beschik je al over enige werkervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving of binnen de arbeidsbemiddeling. We zoeken géén commerciële eenling maar juist een teamspeler met een ondernemende instelling, die resultaat boekt met sociale vaardigheden en mensenkennis. En tegelijk met een passie voor innovatie en techniek.

Wat we vragen:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een technische, commerciële- of human resources richting;
  • Je bent een echte teamspeler, je gaat voor je eigen team van werkondernemers door het vuur door hun maximaal te begeleiden en een lange termijnrelatie aan te gaan. Voor je interne collega’s stel je je hulpvaardig op, en werk je gezamenlijk aan het invullen van de open rollen en voorstellen van de juiste kandidaat.
  • Werkervaring als (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening is mooi meegenomen;
  • Idealiter werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling;
  • Netwerk & marktkennis van de tech-industrie is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

Je ontvangt een vast contract voor onbepaalde tijd met een leaseauto, laptop en mobiele telefoon van de zaak, naast uiteraard een competitief salaris en bonussysteem.

TMC Electronics is een warm team van professionals die collegiaal en vanuit een gedreven aanpak hard werken om hun klanten en werkondernemers te helpen. We zijn een hechte groep die de relatie, medewerker en klant steeds centraal stelt. Ons doel is een lange termijnrelatie aan te gaan met de mensen in ons team en netwerk. Voel je uitgenodigd om kennis te maken en zelf ook een lid te worden van dit prachtige team. Je zult met open armen ontvangen worden en goed begeleid worden, zodat ook jij samen met ons kan slagen in jouw missie om onze werkondernemers en klanten maximaal te ondersteunen!

We zien ernaar uit om je te leren kennen. Heb je vragen over de functie of over de inhoud van de procedure? Bel dan even met Tom Blaauw – Senior Business Manager +31 6 46 811 283 of reageer via tom.blaauw@tmc.nl.

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Tom Blaauw

Business manager Electronics, Netherlands

Tel: +31 (0)6 46 81 12 83

VACANCIES

You typically find TMC Employeneurs in the strategic team of R&D departments in the high-tech industry like those at Philips, TNO, Océ and NXP. Sometimes in the role of project leader, and always as a driving force.
Netherlands

EMBEDDED SOFTWARE DESIGNER - EINDHOVEN

Netherlands

TMC Electronics is looking for an embedded software designer to support our client's team working on state of the art technologies. It is essential that you are a hands-on person with excellent engineering skills and a personal drive to achieve project goals.

Learn more

Netherlands

FPGA SPECIALIST - EINDHOVEN

Netherlands

TMC Electronics is looking for an FPGA engineer to support our client's team working on state of the art technologies. It is essential that you are a hands-on person with excellent engineering skills and a personal drive to achieve project goals.

Learn more

Belgium

PCB DESIGNER

Belgium

TMC Science & Technology is looking for systems engineers to support our clients’ team working on state of the art technologies.

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Ask your question