FULLSTACK .NET-UTVECKLARE TILL STOCKHOLM - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

FULLSTACK .NET-UTVECKLARE TILL STOCKHOLM

Vill du vara med på en spännande digitaliserings- och transformationsresa? Är du Fullstack .NET- utvecklare och har kunskaper inom Cloud?

FULLSTACK .NET-UTVECKLARE TILL STOCKHOLM

We’d love to hear from you.

Apply now

| Vad förväntar vi oss av dig?

Som utvecklare hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga discipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och din sociala förmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierade och kan bland annat bestå av utveckling av ny arkitektur och ramverksval, automatisera processer och förbättra användarupplevelser för nuvarande tjänster genom skräddarsydda lösningar eller arbeta strategiskt med team och roadmaps. I rollen som Fullstack .NET utvecklare kommer du att arbeta i agila team med bland annat andra utvecklare, testare och UX.

Vi söker dig som är Fullstack .NET-utvecklare och har kunskaper inom Cloud. Du har minst 3 års erfarenhet av .NET (C#) och utveckling av moderna webbapplikationer. Du är högskole- eller universitetsutbildad med relevant inriktning och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Att du är driven, gillar problemlösning och trivs att arbeta i team ser vi som en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt. För att lyckas med det ges du chansen att själv påverka vilken typ av projekt du tar dig an samt vilken kompetensutveckling du vill investera i. Du styr din karriär helt enkelt.

Du har kunskaper i:

  • JavaScript,
  • React JS,
  • TypeScript och/eller Angular JS,
  • SQL server, GIT och REST-API / Web services

Meriterande med erfarenhet från:

  • Docker, Kubernets
  • Node.js
  • MQ
  • SSIS, SSRS
  • Azure, AWS eller OpenShift
  • SAFe

| Vad kan du förvänta dig av TMC?

Genom Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och den bygger på fem pelare:


A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP
På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner och mål.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING
Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras och du tar del av vinsten. Du som Employeneur har möjlighet att själv påverka säljprocessen utifrån din kompetens och vi är transparenta när det kommer till både din omsättning och dina kostnader. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS
Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar nätverk mellan dig och andra Employeneurer med liknande bakgrund. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som möjliggör ett delat engagemang i kombination med kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY
TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och är tänkt att stödja dig genom din karriär. Genom personlig 1-1 coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ge dig möjlighet till både personlig och professionell utveckling ser vi som bästa möjliga investering!

ENTREPENEURIAL LAB
The Entrepreneurial Lab erbjuder utrymme för Employeneurer inom TMC att samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. The Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för våra kunder. Se The Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder där vi och våra kunder finns. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Portugal, Italien, U.A.E., USA och Kanada. Du får världen som arbetsplats!

| Varför Employeneurship?

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt - du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Viktoria Fahlin

Managing Director, Sweden

Tel: +46 70 770 58 18

VACANCIES

TMC Software does great in high-tech systems, automotive, home entertainment & multimedia and healthcare. We are home to bright minds with a fighting spirit, communication skills, plenty of experience and of course technical skills. Software development design and architecture but also project and outsource management are services our clients ask for.
France

INGENIEUR DÉVELOPPEMENT C++/ QT - PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en C++, rejoignez-nous !

Learn more

France

INGENIEUR DEVELOPPEMENT C# - TMC PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences en C# rejoignez-nous !

Learn more

France

INGENIEUR DEVOPS - PARIS

France

Si vous souhaitez prendre en main votre carrière et développer vos compétences Devops rejoignez-nous !

Learn more

France

ARCHITECT JAVA - PACA

France

Vous souhaitez prendre en main votre carrière et vous êtes passioné par les nouvelles technologies - rejoignez-nous !

Learn more

France

INGENIEUR DEVELOPPEMENT JAVA J2EE - PACA

France

Vous souhaitez prendre en main votre carrière et vous êtes passioné par les technologies JAVA - rejoignez-nous!

Learn more

Ask your question