FIELD SERVICE ENGINEER MIDDEN/WEST - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

FIELD SERVICE ENGINEER MIDDEN/WEST

Vind je het leuk om over de hele wereld te reizen? Werk je graag zelfstandig? Ben je een praktisch persoon en word je graag op verschillende manieren uitgedaagd? Dan ben jij het type persoon dat wij zoeken!

FIELD SERVICE ENGINEER MIDDEN/WEST

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als Field Service Engineer in de service afdeling raak je vaak betrokken bij het proces van het aanpassen van machines naar klant specificaties. Jij bent verantwoordelijk voor de installatie van de machines op de locatie van de klant. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het oplossen van problemen in het buitenland. Niet alleen technische aspecten spelen een rol, je moet ook eigenaar worden van de projecten. De overdracht van technische kennis voor productie en onderhoud naar de klant maakt ook deel uit van je werk. Naast alle praktische werkzaamheden word er van je verwacht dat je ook meedenkt in verbeterprocessen van machines. Als field service engineer werk je nauw samen met projectmanagers en engineers, die je ook op technisch gebied kunt ondersteunen.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

• Bachelor/Master niveau (Electro-mechanisch) of MTS niveau 4 met een bewezen track record als (Field) Service Engineer;

• Ervaring als Field Service Engineer of Onderhoudsmonteur is een plus;

• Ervaring met PLC, Servo en HMI systemen is een plus;

• Zelfstandig kunnen werken is uiteraard noodzakelijk;

• Probleemoplossend vermogen en praktisch inzicht;

• Bereidheid om te reizen en voor langere periodes in het buitenland te verblijven;

• Goede kennis van de Engelse taal.

|WAT HEEFT ONZE BUSINESS CELL TE BIEDEN

Field Service en International Site Management biedt ondersteuning over de hele wereld voor de installatie, inbedrijfstelling en onderhoud van machines. Samen met ons Employeneurship model bieden wij persoonlijke ontwikkeling op basis van je doelstellingen en combineren dit met projecten in verschillende omgevingen. Door dit te doen zul je ervaring opdoen waar je de rest van je carrière veel profijt van hebt en op hetzelfde moment krijg je de kans om veel van de wereld te zien en deel uit te maken van onze Flying Squad.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en de aandacht voor onze expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband

• Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert

• YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen

• Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk

• The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-up

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Thomas van der Heijden

Business manager Field Service | International Site Management | Manufacturing Support, Netherlands

Tel: +31 (0)6 83 16 07 56

VACANCIES

The work we do for our clients varies from installation and maintenance to testing and solving malfunctions. This means our Employeneurs are equally at ease overseeing the complete installation of new machine parks, as they are being responsible for Site Management.
Netherlands

COMMISSIONING ENGINEER

Netherlands

Do you like to travel around the world? Do you enjoy commissioning production lines, High Tech equipment or even rollercoasters? If the answer to the above is yes, we would like to get in contact with you!

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

FIELD SERVICE ENGINEER MIDDEN/WEST

Netherlands

Vind je het leuk om over de hele wereld te reizen? Werk je graag zelfstandig? Ben je een praktisch persoon en word je graag op verschillende manieren uitgedaagd? Dan ben jij het type persoon dat wij zoeken!

Learn more

Netherlands

COMMISSIONING ENGINEER MIDDEN/WEST

Netherlands

Vind je het leuk om de wereld rond te reizen? Houd je van het in bedrijf nemen van productielijnen, High Tech-apparatuur of zelfs achtbanen? Als het antwoord op alle vragen ja is, willen we graag in contact komen met jou!

Learn more

Italy

AUTOMATION ENGINEER

Italy

Do you want to help us in shaping the automation and robotics systems of the future? This is your chance to be involved in many interesting projects in some of the most trendy sectors of the industry like Industrial Automation, Robotics, Intralogistics and Oil & Gas.

Learn more

Ask your question