Ervaren Fysicus - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Ervaren Fysicus

Ben jij een ervaren fysicus en zoek jij een rol waarin je het verschil kunt maken op persoonlijk en technisch vlak, iets kunt creeeren en technisch de uitdaging op kunt zoeken? We zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s ter versterking van ons fysica team op meerdere vakgebieden met een bewezen track record in jouw specifieke expertise, van junior (met eerste industriele ervaring) tot zeer ervaren senior. Herken je jezelf hierin, lees vooral door!

Ervaren Fysicus

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als een TMC Physics werkondernemer zet je jouw kennis en ervaring in bij klanten op het vakgebied dat jij beheerst.

Projecten kunnen gaan van implementeren van processen, design en modelleren of experimenteren, tot het pakken van een echte uitvindersrol. Op elk project spendeer je typisch van 1 tot 3 jaar zodat je de tijd hebt om het verschil te maken en echt iets te implementeren, maar ook de mogelijkheid hebt tot groei en ontwikkeling door de variatie.

Je neemt de leiding in je eigen ontwikkeling. Je wilt graag onderzoeken (of je weet al) wat voor jou de carriere is die je zelf wilt over de langere termijn en wilt daarna jezelf in die richting actief ontwikkelenmaakt gebruik van de tools die TMC daarvoor heeft (zie hieronder). Met je proactiviteit en je (met ons verder te ontwikkelen) netwerk geef je iets extra’s mee tijdens je technische werk en voor je TMC physics team.

Samen kijken we naar wat je wilt bereiken en zetten we de stappen die jij nodig hebt om je carriere te ontwikkelen in jouw richting. Je blijft zelf in de drivers seat in je project en ontwikkeling.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

Je:

 • Hebt een bachelor, master of PhD in fysica met ervaring:
  • Minimaal twee jaar ervaring in de industrie voor junior/medior rollen (bijvoorbeeld voor projecten als experimenteel fysicus, opticus of modelleerder),
  • Minimaal 5-10 jaar ervaring in de industrie voor meer senior rollen (bijvoorbeeld voor projecten als solo specialist of systeem engineer/architect).
 • Hebt relevante ervaring op minimaal 1 en liefst enkele van de volgende vlakken:
  • Optica (design en/of engineering)
  • Material science
  • Systeem engineering en/of - bouw
  • Systeemarchitectuur en design
  • Experimenteren en meten/meetsystemen
  • Vision en beeld herkenning
  • Project management
  • Simulatie, (multifysica, FEM, of anders)
 • Bent proactief
 • Communicatief sterk
 • Wilt graag leren wat anderen doen en bent enthousiast over het uitbreiden van je netwerk
 • Bent ondernemend, kijkt voorbij wat je aan het doen bent naar het waarom
 • Wilt graag anderen helpen en bent betrokken bij het team van TMC naast je dagtaak bij de klant

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

De werkondernemers van TMC Physics zijn gedreven door kennis en techniek. We zijn een collectie aan fysici op vlakken als systeem engineering, optica, modelleren, experimenteren en meten met enkele mensen met aanverwante achtergronden (vision, biomedisch). Binnen het team kent iedereen elkaar en wisselen we kennis en kunde, maar ook ons netwerk uit.

We zijn een internationale groep, breed qua culturele achtergrond en als fysici zijn we precies maar kunnen ook het overzicht bewaren. Voor onze klanten zijn ons uitvinderschap, het kunnen omgaan met iets heel complex en specifieke kennis vaak het belangrijkst.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband

• Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert

• YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen

• Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk

• The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups


TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Bram Thelen

Director Data Science | Nanotechnology | Physics, Netherlands

Tel: +31 (0)6 52 89 25 70

VACANCIES

The field of physics is wide and the topics are varied. For TMC Physics’ Employeneurs, this leads to a broad range of interesting assignments in which we can contribute to technological innovations. This ranges from theoretical research to application engineering. TMC Physics Employeneurs are highly educated, skilled and motivated people with an enthusiastic, open and collaborative attitude.
Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC ENSCHEDE

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Netherlands

EXPERIENCED DEVELOPMENT ENGINEER - REGION RANDSTAD

Netherlands

Do you enjoy working on new technological development, using high-tech equipment and developing new experiments in an experienced, (medior/senior) role? Read on.

Learn more

Netherlands

ERVAREN FYSICUS - RANDSTAD

Netherlands

Voor de Randstad regio zijn we op zoek naar een ondernemende, ervaren fysicus. Projecten kunnen gaan van implementeren van processen, design en modelleren of experimenteren, tot het pakken van een echte uitvindersrol.

Learn more

Ask your question