ELKONSTRUKTÖR TILL SKÖVDE - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

ELKONSTRUKTÖR TILL SKÖVDE

Till TMC i Skövde söker vi nu elkonstruktörer. Vi är intresserade av dig som har en högskoleutbildning i grunden och gärna några års erfarenhet i rollen som elkonstruktör.

ELKONSTRUKTÖR TILL SKÖVDE

We’d love to hear from you.

Apply now

| Dina utmaningar?

Som elkonstruktör hos TMC spelar du en viktig och avgörande roll för att våra kunder ska nå sina mål. Att jobba tillsammans med andra i en dynamisk miljö med tvärvetenskapliga dicipliner, gör att du vässar dina tekniska färdigheter och även din sociala förmåga när du samarbetar med dina kollegor.

I din roll som elkonstruktör kommer du till största del att jobba med el- och kablagekonstruktion, men även en del med provning, analys, felsökning samt produktgodkännanden.

| Vad förväntar vi oss av dig?

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din vilja att driva din utveckling framåt. För att lyckas med det ges du chansen att själv påverka vilken typ av projekt du tar dig an samt vilken kompetensutveckling du vill investera i. Du styr din karriär helt enkelt.

Vi är nyfikna på dig som har en högskoleutbildning i grunden och några års erfarenhet i rollen som elkonstruktör. Vi förutsätter att du kan båda svenska och engelska flytande.

| Vad kan du förvänta dig av TMC?

Tack vare Employeneurship-modellen är TMC unika. Det är affärsmodellen för 2000-talets ingenjörer och forskare och den är uppbyggd på fem huvudpelare:

A LONG TERM WORKING RELATIONSHIP 

På TMC kombinerar du säkerheten av en trygg anställning med de möjligheter som entreprenörskap erbjuder. Detta eliminerar osäkerheten man kan uppleva som konsult eller entreprenör och du får mer tid och energi till att fokusera på ditt arbete och dina långsiktiga ambitioner.

INDIVIDUAL PROFIT SHARING 

Employeneurship-modellen erbjuder en marknadsmässig grundlön samtidigt som dina entreprenöriella förmågor premieras ytterligare genom en vinstdelning. Genom vinstdelningen så har du som Employeneur möjlighet att själv ansvara för säljprocessen vilket ytterligare ökar på din vinstandel. Vi är transparenta när det kommer till ditt projekts kostnader och omsättning och vinsten delas med dig. Ditt kontrakt är skräddarsytt efter dig och tar hänsyn till dina personliga önskemål och preferenser. Känn ditt marknadsvärde och dela vinsten som ditt arbete genererar!

BUSINESS CELLS 

Som Employeneur tillhör du en Business Cell baserat på ditt tekniska kompetensområde. Dessa specialistområden utgår från teknologiska nischkompetenser och skapar olika nätverk av ingenjörer och forskare. Du som Employeneur blir del av ett starkt och relevant internationellt nätverk som skapar intensivt engagemang, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

YOUNIVERSITY 

TMC värderar dig som Employeneur högt och har utvecklat ett program för att garantera din personliga och professionella utveckling, din YOUrney. YOUniversity är ett unikt program för din utveckling och kommer att stödja dig i alla skeden av din karriär. Genom personlig coaching får du möjlighet att utvecklas, både som individ och i ditt entreprenörskap. Att ta sig tid för personlig och professionell utveckling är en bra investering.

THE ENTREPENEURIAL LAB 

Entrepreneurial Lab erbjuder ett utrymme där employeneurer kan samarbeta över gränser. Vi vill att du ska förverkliga dina tekniska drömmar och utveckla ditt entreprenörskap. Entrepreneurial Lab drivs av en självgående proaktiv attityd hos dig som Employeneur som skapar värde för dig själv men självklart också för kunden. Se Entrepreneurial Lab som en lekplats för nya idéer, produkter som tjänster.

Eftersom TMC är ett internationellt företag kan vi erbjuda projekt på olika platser i olika länder. För närvarande finns vi representerade i Sverige, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Italien, U.A.E. och Kanada. Du får världen som arbetsplats.

| Varför Employeneurship?

Uttrycket Employeneurship kanske låter obekant, det beror på att vi uppfann det. Inte bara som ett ord utan som ett sätt att arbeta, eller till och med ett paradigm. Att vara Employeneur är mycket mer än att bara arbeta som teknisk konsult. Denna unika roll ger dig möjlighet att tänka och agera som en entreprenör i kombination med den trygghet en anställning ger. Viktigast av allt, du får en garanti för ständig utveckling och möjligheten att vara fullt ansvarig för din egen karriär.

Ta chansen att vara del av vår växande verksamhet. Ansök så pratar vi mer om din plan!

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Adam Lundin

Business Manager, Sweden

Tel: +46 (0)709786965

VACANCIES

You typically find TMC Employeneurs in the strategic team of R&D departments in the high-tech industry like those at Philips, TNO, Océ and NXP. Sometimes in the role of project leader, and always as a driving force.
North America

INTERMEDIATE ELECTRICAL ENGINEER - LABRADOR CITY

North America

Are you looking for a work environment where you can innovate, reach greater heights and collaborate with experts from a wide range of sectors? Join us !

Learn more

Netherlands

FIRMWARE DESIGNER

Netherlands

TMC Electronics is looking for an experienced firmware designer to support our client's team working on state-of-the-art technologies. It is essential that you are a hands-on person with excellent engineering skills and a personal drive to achieve project goals. Would you like to know more about our Employeneurship model?

Learn more

North America

RF UNIT LEAD - MONTRÉAL

North America

Are you looking for a work environment where you can innovate, reach greater heights and collaborate with experts from a wide range of sectors? Join us !

Learn more

Sweden

ELKONSTRUKTÖR TILL SKÖVDE

Sweden

Till TMC i Skövde söker vi nu elkonstruktörer. Vi är intresserade av dig som har en högskoleutbildning i grunden och gärna några års erfarenhet i rollen som elkonstruktör.

Learn more

North America

POWER SUPPLY / DESIGN ENGINEER - MONTRÉAL

North America

If you are passionate about projects where you can put into execution your skills in Design Engineering while materializing your own entrepreneurial aspirations, join us!

Learn more