Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

E&I ENGINEER

TMC Science & Technology is op zoek naar E&I (Elektriciteit & Instrumentatie) engineers om onze klanten te helpen in het ondersteunen van hun chemische procestechnologie.

E&I ENGINEER

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN?

TMC Science & Technology is op zoek naar E&I engineers om onze klanten te helpen met de coördinatie van E&I projecten en modificaties in chemische installaties. Je zal in samenwerking met externen en het interne team constructies, installaties en machines engineeren volgens de Seveso eisen. Je beheert het E&I budget en gaat in gesprek met de interne klant om tot een oplossing te komen die zowel economisch rendabel als robuust is, zodat productiestilstanden tot een minimum beperkt blijven. Je fungeert als klankbord voor de procesingenieurs en projectmanagers en bent bovendien verantwoordelijk voor de correcte voorbereiding van projecten in zowel het uitdenken van de resources als het opstellen van de begroting. Verder sta je in voor de indienstname, opvolging, controle, nazorg en projectdocumentatie van de machines. TMC is op zoek naar getalenteerde ingenieurs die een achtergrond hebben in electrical engineering, electronics engineering of gerelateerd en deel willen uitmaken van een dynamisch team met een honger voor ondernemen!

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • M.Sc. en/of B.Sc. in Electrical Engineering, Electronics Engineering of gerelateerd
  • Minimum 5 jaar ervaring binnen de chemische industrie of procesindustrie
  • Sterke vaardigheid op E&I gebied
  • Kennis van automatisatiesystemen
  • Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven
  • Stressbestendige, pro-actieve teamplayers met een sterke, sociale persoonlijkheid

| Wat MAG je VAN TMC verwachten?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

• Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband

• Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert

• YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen

• Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk

• The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Sander de Reu

Business Manager, Belgium

Tel: +32 497 79 22 71

Vacancies

You typically find Employeneurs of TMC Electronics in the strategic team of R&D departments in the high-tech industry like those at Philips, TNO, Océ and NXP. Sometimes in the role of project leader, and always as a driving force.
Italy

POWER ELECTRONICS ENGINEER – LOMBARDIA

Italy

Are you interested in key technology in all areas where energy is created, connected or used? TMC & Power Electronics waiting for you!

Learn more

Italy

SYSTEM ENGINEER – LOMBARDIA TOSCANA

Italy

The System Engineer is responsible for designing and engineering projects from Concept to Implementation. Join us! TMC is looking for talented System Engineers.

Learn more

Italy

HW ENGINEER – LOMBARDIA / TOSCANA

Italy

Do you want to be part of a team working on the design of hardware components for the next generation of satellites or airplanes?

Learn more

Italy

RF/MICROWAVE ENGINEER – LOMBARDIA

Italy

Are you a talented and motivated RF Engineer? TMC Italy is looking for a Engineer to work on space projects.

Learn more

Italy

TELECOMMUNICATIONS ENGINEER - GENOVA

Italy

Do you want to help us in designing the way we communicate in the future?

Learn more