Digital Marketing Specialist - TMC (en) Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Digital Marketing Specialist

Wij zijn op zoek naar een Digital Marketing Specialist. Om ons marketingteam op sterkte te brengen zoeken wij een stevige Digital Marketing Specialist die mee gaat helpen om TMC verder op de kaart te zetten. En dat is een gave baan. Niet alleen omdat je binnen een ambitieuze organisatie komt te werken, maar vooral omdat woorden als 'ondernemend & vrijheid' echt van toepassing zijn en er voor goede ideeën altijd plaats is. Jij doet ertoe!

Digital Marketing Specialist

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Jij weet alles van digitale ontwikkelingen! Voor iedere doelgroep weet jij een goed converterende social campagne te bouwen. Je puzzelt met advertentiebudgetten en optimaliseert CPC- en conversierates. Aan de hand van jouw analyses maximaliseer jij onze online performance en draag jij bij aan de instroom van meer goede sollicitanten. Google Ads, Analytics en Tagmanager hebben voor jou geen geheimen meer. Jij bent altijd bezig om het merk TMC te laden en onder de aandacht van de juiste doelgroep te krijgen.

Je bent een online specialist, hands-on en hebt een creatieve geest. Het marketingteam bestaat momenteel uit Loes Cortenbach, Jeroen Kerkhof en Sven de Jong, dus je komt in een klein, wendbaar team terecht waar je echt impact kunt maken.

TMC heeft een zeer ambitieuze groeidoelstelling voor de aankomende jaren, waarin marketing een cruciale rol gaat spelen. We zijn als afdeling de laatste jaren qua activiteiten in een stroomversnelling gekomen door te pionieren, te proberen, maar ook door te leren van fouten. Die instelling vragen we zeker ook van jou!

| WAT MAAKT TMC EEN BIJZONDER BEDRIJF?

TMC werft mensen voor een carrière als employeneur (een combinatie tussen een employee en een entrepreneur), in een hoog competitieve markt waarin opvallen echt een uitdaging is. Ondanks dat TMC in 13 landen actief is, met het hoofdkantoor in Eindhoven is er qua engagement nog een wereld te winnen. Jij gaat daarbij helpen!

Employeneurship betekent dat een medewerker verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière en die zich wil ontplooien en ontwikkelen. TMC biedt hiervoor alle randvoorwaarden, zoals een vast dienstverband en gerichte coaching en training. Daarnaast profiteren TMC employeneurs van een individuele beloning en winstdeling die gerelateerd is aan talent en prestatie.

Het Employeneurship-model maakt TMC uniek en het is aan jou om dat gegeven onder de aandacht van de juiste doelgroep te krijgen!

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

  • HBO/WO opgeleid, bij voorkeur in de richting van marketing, communicatie of commercie.
  • Stevige, dynamische, persoonlijkheid, kunnen werken met verschillende niveaus.
  • Zelfrelativering, beetje kunnen lachen om zichzelf en de wereld.
  • Ervaring met marketing in de breedste zins des woords is cruciaal.
  • Reisbereid. Jouw interne klanten zitten in Eindhoven maar ook in Groningen.
  • Affiniteit met B2B/techniek.
  • Durf, lef, wie niet waagt, wie niet wint. Dat ben jij!
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale hightechindustrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

We zien ernaar uit om je te leren kennen. Heb je vragen over de inhoud van de procedure? Bel dan even met Sven de Jong – Manager Employer Branding - +31 6 21 91 80 92 of reageer via Sven.de.Jong@TMC.nl

De Marketeer is werkzaam binnen de TMC Holding en valt onder de verantwoording van en rapporteert aan de Manager Employer Branding

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Ask your question