Chemical Analyst - TMC Shape caret-double-left caret-double-right caret-down caret-left caret-right-circle caret-right Shape close dropdown expand more facebook Logo linkedin logo-footer logo-mark logo-mobile mail play search twitter youtube instagram
Menu Close
Vacancy

Chemical Analyst

Heb jij ervaring als chemisch analist en vind jij het gaaf om bij te dragen aan een duurzame wereld? Heb jij een passie voor werken op het lab en wil jij je bijdrage leveren aan belangrijke onderzoeken? Dan is de functie Chemical Analyst wat voor jou!

Chemical Analyst

We’d love to hear from you.

Apply now

| JOUW UITDAGINGEN

Als chemisch analist ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en uitvoeren van analyses op lab schaal. Je bent enthousiast, secuur en zelfstandig. Je krijgt energie van werken in een lab omgeving en werkt graag hands-on.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

 • Bsc in chemical engineering of aanverwante richting;
 • 2 tot 5 jaar ervaring in een lab omgeving met analysetechnieken;
 • Ervaring en kennis van HPLC is een vereiste;
 • Je hebt ervaring in de volgende sectoren: chemie, voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische sector;
 • Je kan goed zelfstandig werken en hebt een analitische mindset;
 • Je komt uit de regio Utrecht – Arnhem – Nijmegen.

| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN?

Bij TMC Science en Technology kunnen wij jou toegang geven tot een groot netwerk van chemici maar wordt ook de samenwerking opgezocht met andere disciplines. Naast dat we een groot intern netwerk hebben, wordt er ook samen gewerkt met grote spelers in de technische industrie. Bij TMC Science en Technology zetten wij kwaliteit over kwantiteit en samenwerking boven zelfstandigheid.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats.

| WAAROM KIEZEN VOOR EMPLOYENEURSHIP?

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
 • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We’d love to hear from you.

Feel Free to Contact

Matty Bosch

Business manager Chemical, Netherlands

Tel: +31622059476

Vacancies

We work with a wide range of customers in this field, from large international food companies to smaller biotech start-ups. These companies ask our help in projects varying from R&D, product development, process development and improvement, to consultancy and (content) management assignments.
Belgium

R&D ENGINEER CHEMICAL

Belgium

Are you an experienced R&D engineer with knowledge of chemical processes and an interest in recycling and reintegration of materials to build a more sustainable world? Then we are looking for you!

Learn more

Netherlands

CHEMICAL ANALYST

Netherlands

Heb jij ervaring als chemisch analist en vind jij het gaaf om bij te dragen aan een duurzame wereld? Heb jij een passie voor werken op het lab en wil jij je bijdrage leveren aan belangrijke onderzoeken? Dan is de functie Chemical Analyst wat voor jou!

Learn more

Netherlands

QUALITY ASSURANCE AND VALIDATION ENGINEER NL

Netherlands

Do you also derive satisfaction when something is working efficiently and as intended? Are you passionate about quality and thrive for perfection? At TMC, you will have the opportunity to work with a motivated team of employeneurs with a similar mindset.

Learn more

Netherlands

EMPLOYENEUR @ TMC NEDERLAND

Netherlands

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Learn more

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

Italy

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

Learn more